Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Mix Flip IMAK hydrogeelikalvo

18,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Flip IMAK hydrogeelikalvo
1/8

Tutustu Xiaomi Mix Flip 5G -puhelimesi äärimmäiseen suojaukseen IMAKin 4. sukupolven hydrogeelikalvolla.
Sekä ensisijaisen että toissijaisen näytön peittävä joustava TPU-kalvo tarjoaa paremman visuaalisen selkeyden, naarmuuntumis- ja iskunkestävyyden sekä takaa tasaisen ja herkän kosketuskokemuksen. Ihanteellinen pelaamiseen ja jokapäiväiseen käyttöön,

  • Täydellinen suojaus: Tämä 4. sukupolven hydrogeelikalvo suojaa pää- ja toissijaisen näytön täysin, pitää laitteesi naarmuuntumattomana ja tarjoaa paremman kosketuskokemuksen.
  • Joustava, kestävä materiaali: TPU:sta valmistettu kalvo muodostaa pehmeän, iskunkestävän kerroksen, joka on joustava ja muodonmuutoksen kestävä ja peittää jopa kaarevat pinnat.
  • Parempi visuaalinen selkeys: Uusimman päivityksen ansiosta tämä hydrogeelikalvo on entistä läpinäkyvämpi, joten näja kirkkaasti aivan kuin paljaalla kameralla.
  • Monikerroksinen suojaus: Kalvo on valmistettu useista kerroksista joustavaa TPU-komposiittia, ja se tarjoaa joustavan pehmusteen, joka vähentää näytön rikkoutumisriskiä.
  • Naarmujen ja iskujen kestävyys: pienet kuplat, naarmut ja painaumat häipyvät ajan myötä, jolloin laitteesi näyttää moitteettomalta.
  • Pehmeä, herkkä kosketus: Uusi materiaali vähentää liukuvastusta, mikä takaa pehmeämmän ja herkemmän kosketuskokemuksen, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen ja jokapäiväiseen käyttöön.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille