4 Tuotteet

Suojaa ja koristele Huawei MatePad New Edition Dealy lta edullisimpaan hintaan.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojaimia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan Huawei MatePad 10.4 New Edition -puhelimelle. Hyödynnä alennushintamme ja suojaa tablja tisi haluamallasi tavalla. Huawei MatePad New -mallissa on 10,4 tuuman Full HD -koskja usnäyttö, jonka tarkkuus on 2000 x 1200 pikseliä. Siinä on ebook-tila, joka säätää automaattisesti kontrastia, kirkkautta ja resoluutiota. Dealy suojaa ja varustaa tablja tisi eksklusiivisilla, laadukkailla tuotteilla. Tutustu valikoimaan kuoria, suojia, suojakuori ita, älysuojakuori ita ja näytönsuojia, jotka kestävät hyvin elementtejä ja optimoivat tablja in käytön.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Tarjoamme parhaan suojan Huawei MatePad New Edition -puhelimellesi. Tutustu valikoimaan erittäin ohuita silikonisuojakuori ita, jotka suojaavat tablja in takaosan ja reunuksja . Meillä on myös lapsille tarkoitja tuja EVA-vaahtomuovista valmistja tuja ja ympäristöystävällisiä suojakuori ita. Meillä on myös suojakuori ita, joissa on kantolenkki t ja olkakantolenkki t niille, jotka kantavat MatePad New 104" -puhelinta säännöllisesti. Nämä mallit ovat liukumattomia ja sopivat täydellisesti kaikkien käyttöön. Löydät ultrakestävät suojakuorja , jotka täyttävät tarpeesi optimaalisen suojan elementtejä vastaan. Tarjoamme suojuksia ja läppäsuojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Nämä suojakuorja ovat kuin lompakoita, joiden sisällä on leikattuja aukkoja kortteja varten ja tasku, joka toimii myös suojakuori kirjapidikkeenä. Suojakuorja toimivat hands-free pidikkeenä, jota voi käyttää mukavasti vaakatasossa. Joissakin suojakuori issa on manuaalisja lukot ja toisissa flip-kannja , joiden lukot on integroitu ja uläppään. Meillä on yksivärisiä nahkatyylisiä malleja, jotka ovat erittäin tyylikkäitä, ja malleja, joissa on kuvioita, jotka antavat persoonallisen koskja uksen. Löydät myös 3-osaisia älysuojakuori ita, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne ovat erittäin suojaavia, ja niiden ansiosta voit käyttää Huawei MatePad New Editionia helposti maisematilassa. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto taloudellista jokapäiväistä käyttöä varten. Löydät myös joitain, joihin mahtuu Huawei-kynä. Dealy tarjoaa superälykkäitä suojakuori ita klassisessa keinonahassa, yksivärisissä väreissä tai hauskoissa, omaperäisissä malleissa. Näytönsuojamme sopivat helposti tablja in lasin päälle. Voit valita kalvon tai karkaistun lasin välillä. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja estävät naarmut ja jäljja . Myymme myös suorituskykyisiä, innovatiivisia lisävarusteita. Meiltä löytyy kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, jalustoja, kolmijalkoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja yleiskäyttöisiä tyylejä, vain muutamia mainitakseni. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia (kohdassa "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa uutisia ja kampanjoita varten.