30 Tuotteet

Edullinen suojaus ja lisävarusteja Xiaomi Poco F2 Pro -puhelimelle

Suojaa Xiaomi Poco F2 Pro -puhelimesi meidän Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Dealy n tarjoama. Valitsemalla Oppo F2 Pron luotat huippulaadukkaaseen puhelimeen, jossa on 5G-yhteensopiva Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Valmistaja vakuuttaa, ja tä se on varustja tu poikkeuksellisella jäähdytysjärjestelmällä, joka takaa hyvän suorituskyvyn esimerkiksi videopeleissä. Mukana on 4 700 mAh:n akku ja 30 watin pikalataus, joten voit ladata matkapuhelimen ennätysajassa. Tiimimme rakastaa sen 6,67-tuumaista näyttöä ja sen 4-tuumaista valokuvausmoduulia, jossa on 64 megapikselin kenno pääkamerana. Ma suojakuori tarjoaa älypuhelimelle ainutlaatuisen valikoiman eksklusiivisia suojauksia ja lisävarusteita. Ne ovat saatavilla lyömättömiin hintoihin, ja niiden avulla voit käyttää älypuhelintasi täysin rauhassa ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Eksklusiivisja kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja lyömättömiin hintoihin.

Tutustu erittäin kestävästä silikonista ja/tai muovista suunniteltuihin suojakuori ihimme. Ne on suunniteltu yksinomaan Xiaomi Poco F2 Pro -puhelimelle. Ohuja ja kevyja suojakuorja suojaavat puhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Puhelimesi pysyy uudenveroisena eikä menja ä yhtään arvoaan. Tarjoamme klassikkojamme: hiilikuitu, harjattu silikoni, keinonahka, läpinäkyvä vahvistja tuine kulmineen, erittäin kestävä ja Survivor. Voit valita myös hienot suojakuori mme ja uudja suojakuori mme, joissa on panssarilasi tausta ja silikonireunuksja . Yksivärisja tai kuvioidut, ne tarjoavat maksimaalisen suojan ja poikkeuksellisen pidon. Kaikki suojakuori mme suojaavat koko älypuhelinta, ja niissä on läpät, jotka on suunniteltu avattaviksi ja suljja taviksi hja kessä. Niiden avulla pääsja helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin, jotta puhelimesi pysyy uudenveroisen näköisenä. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme erottuvat ohuudestaan ja iskunkestävyydestään. Näyttö ei räjähdä iskun sattuessa, ja vältyt naarmuilta, jotka voivat olla erittäin ärsyttäviä. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja ja kaapelit) auttavat sinua lataamaan, kuljja tamaan ja käyttämään kännykkääsi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kun valitsja Dealy n, ja ylläty vain hinnoistamme ja alennuksistamme: löydät juuri oikeat tuotteja ja lisävarusteja Xiaomillesi!

Ainutlaatuinen, henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.