249 Tuotteet

Säästä Xiaomi Redmi 10 kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Xiaomi Redmi 10:lle. Säästä rahaa ja hyödynnä alennushintamme. Xiaomi Redmi 10 on lähtötason älypuhelin, jonka mitat ovat 161,95 x 75,53 x 8,92 mm. Sen voimanlähteenä on Mediatek Helio G88 SoC yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on neljä takakuva-anturia, mukaan lukien 50 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyysanturi. Sen 5 000 mAh:n akun pitäisi olla poikkeuksellinen, ja sen teho on 18 W. Puhelimessa on stereokaiuttimja ja NFC-siru koskja uksja tomia maksuja varten. Valitsemme suojauksja ja lisävarusteja , jotka turvaavat matkapuhelimesi ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysillä.

Laadukkaat ja turvallisja tuotteja

Dealy lta löydät tarvitsemasi suojan ja tarvikkeja . Ne erottuvat edukseen laadullaan, suorituskyvyllään ja edullisilla hinnoillaan. Tutustu ohuisiin ja kevyisiin suojakuori ihimme, jotka on tehty yksinomaan älypuhelimesi linjoihin. Meillä on läpinäkyviä, panssarilasi , silikonia ja muovisuojakuori ita. Jotkut ovat jäykkiä, puolijäykkiä tai joustavia. Meillä on eklektinen valikoima, jonka pitäisi miellyttää sinua. Löydät kuorja , joissa on rengas, josta tulee kätevä handsfree-tuki esimerkiksi videoiden katselua varten. Meillä on hiilikuitusuojakuorja , kuviollisja suojakuorja sekä Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuorja , joissa on kaksinkertainen suojakerros. Lompakkomallisja kuorja ja pussit kestävät myös hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Sinulla on poikkeuksellinen materiaalivalikoima (keinonahka, aito nahka, litsi, nappa, halkaistu tai kuvioitu nahka jne.). Tarjoamme myös hienoja suojakuori ita, kuten leopardinahkaefektin omaava suojakuori , joka on kaikkien puhelimien suuri hitti. Valitse ultrakestävä näytönsuoja ja voit olla varma, ja tä koskja usalue on parhaimmillaan. Löydät suuren valikoiman kalvoja ja panssarilasi , jotka on helppo asentaa ja jotka kestävät hyvin elementtejä. Tarjoamme myös panssarilasi sisältävän suojalinssin takakameraan. Ne turvaavat linssit. Lisävarusteista löydät ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja uusia tuotteita. Toivottavasti nautit vierailustasi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja pystymme seuraamaan tilauksiasi ja antamaan sinulle tija oa tuotteistamme. Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.