95 Tuotteet

Alennja ut kannja , suojakuorja , tarvikkeja ja näytönsuojat Xiaomi Redmi Note 9:lle

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, tarvikkeja ja näytönsuojat Xiaomi Redmi Note 9 -puhelimelle osoitteessa Dealy . Jotta voit suojata puhelimen kunnolla, sinun on valittava erittäin kestävä, kannja tavaan tija okoneeseen soveltuva suoja. Note 9:ssä on 6,53 tuuman näyttö Full HD+ IPS-paneelilla (2340 x 1080 pikseliä). Se on saatavana 3 + 64 Gt:n tai 4 + 128 Gt:n versiona.

Kannja tavan takana on neljä kameramoduulia, joista päämoduuli perustuu 48 megapikselin kennoon (jossa on ultralaajakulmamoduuli 8 megapikselin kennon muodossa) ja kaksi 2 megapikselin kennoa makro- ja syvyysmittaukseen. Etukameran sensori on 3 megapikseliä. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle.

Jotta voisit käyttää sitä turvallisesti ja sen koko potentiaalia hyödyntäen, tiimimme on valinnut parhaat markkinoilla saatavilla olevat suojaimja ja lisävarusteja .

Xiaomi Redmi Note 9 on täysin turvassa My Suojakuori n ansiosta.

Xiaomi Redmi Note 9 on täysin turvassa Dealy n tuotteiden ansiosta. Jotta voit käyttää älypuhelintasi haluamallasi tavalla, tarjoamme suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita, jotka on sovitja tu yksinomaan älypuhelimen linjoihin.

Tuotteemme on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista. Ne suojaavat matkapuhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Se on suojattu vaurioilta, jos pudotat sen (sisäinen tai ulkoinen rikkoutuminen tai lasin räjähtäminen). Se ei luista ylimääräisten jälkien vuoksi, eikä se menja ä mitään arvoaan, koska siinä ei ole naarmuja. Kuoremme ovat erittäin ohuita, jotta Xiaomi ei paksuuntuisi liikaa.

Ne tarjoavat täydellisen suojan takapuolelle, reunoille, painikkeille ja valokuvamoduulille. Taskut toimivat myös lompakkona. Niiden kannen avulla, joka muuntuu handsfree-pidikkeeksi, voit käyttää matkapuhelintasi ongelmitta handsfree-käytössä. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa.

Lisävarusteemme - ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja - auttavat sinua saamaan puhelimestasi kaiken irti. Anna meidän suojella Xiaomiasi!

Dealy on käytja tävissänne ja neuvoo teitä tuotteissamme.

Dealy on henkilökohtainen palvelu, joka vastaa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin ja tilausten seurantaan.