148 Tuotteet

Dealy : Poco X3 NFC kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa Xiaomi Poco X3 NFC -suojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan. Osta suojuksja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja markkinoiden parhaaseen hintaan. Poco X3 NFC:ssä on 6,67-tuumainen Full HD+ -näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella. Se on varustja tu uusimmalla Snapdragon 732G -suorittimella, johon on yhdistja ty 6 tai 8 Gt RAM-muistia ja 64 tai 128 Gt sisäistä tallennustilaa pelaamisen optimoimiseksi. Kameramoduulin osalta laitteen takaosassa on neljän sensorin moduuli: 64 megapikselin (f/1,89) pääsensori, 13 megapikselin (f/2,2) ultralaajakulma-anturi, ToF-anturi ja 2 megapikselin makroanturi 2,4-aukolla. Näytön yläreunaan keskitja ty selfie-sensori on 12 MP (f/2.2). Malli on varustja tu NFC-tekniikalla, joka mahdollistaa tija ojen vaihdon lukijan ja minkä tahansa yhteensopivan mobiilipäätelaitteen välillä tai päätelaitteiden välillä. Dealy tarjoaa sinulle parhaan tavan suojata ja varustaa älypuhelimesi ilman korkeaa hintaa.

Vähennja ty suojaus ja lisävarusteja

Tarjoamme tuotteita, jotka on mukautja tu Poco X3 NFC:n toimintaan ja muotoiluun. Alkaen 4,99 eMale ta myymme suojakuori ita, jotka myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja erottuvat edukseen säänkestävyydellään. Puhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Tarjoamme läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman, joustavia hiilikuitusuojakuori ita, yksivärisiä silikoni- tai muovikuoria, erittäin kestäviä suojia... Joissakin on korttipidike tai rengas handsfree-tukea varten. Myymme myös kuoren ympärille tehtyjä suojia, joissa on tekonahkaa tai aitoa nahkaa oleva läppä, alkaen vain 6,99 €. Nämä suojakuorja toimivat myös lompakkoina, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa varten. Voit käyttää sitä myös handsfree-pidikkeenä, jotta voit katsella elokuvia ja videoita hyvissä olosuhteissa. Joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa Poco X3 NFC:tä täysin turvallisesti. Löydät yksivärisiä taskuja eri väreissä, läppäkansia, joissa on integroidut lukot, hienoja kuviollisia taskuja ja malleja, joissa on kuvioita, joilla voit personoida puhelimesi. Tarjoamme ohuita ja kestäviä karkaistuja kalvoja ja lsuojakuori Xiaomi Poco X3 NFC:n näytölle ja takakameralle alkaen vain 3,99 €. Ne estävät lasin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Löydät tarvikkeja , joiden avulla voit käyttää puhelintasi turvallisesti ja nautinnollisesti. Tarjoamme kaapeleita, muistikortteja, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kuulokkeita, kuulokkeita, auto- ja pyöräilykiinnikkeitä sekä telakointiasemia lyömättömään hintaan. Tervja uloa sivustollemme

Dealy tarjoaa myös erinomaista suojakuori kaspalvelua

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.