144 Tuotteet

Alennus Poco X3 Pro tapauksissa, kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy myy Xiaomi Poco X3 Pro -suojaa ja lisävarusteita uskomattoman edullisesti, Osta kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja halvalla. Poco X3 Pron voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 860 SoC yhdistja tynä 6 tai 8 Gt RAM-muistiin ja jopa 256 Gt tallennustilaan, joka ei ole laajennja tavissa. Siinä on LCD-näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz. Kameramoduulissa on neljä sensoria, mukaan lukien 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori ja kaksi 2 megapikselin sensoria. Siinä on 5160 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (33 W). Dealy suojaa ja varustaa matkapuhelimesi lyömättömään hintaan.

Poco X3 Pron suojaus ja lisävarusteja edullisimpaan hintaan

Tiimimme tarjoaa tuotteita, jotka sopivat täydellisesti Poco X3 Pron toimintaan ja muotoiluun. Löydät suojakuori ita, jotka myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja erottuvat edukseen säänkestävyydellään. Puhelimen takaosa ja reunuksja suojataan iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joustavia hiilikuitusuojakuori ita, yksivärisiä silikoni- tai muovisuojia, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita... Meiltä löytyy myös panssarilasi ja silikonisuojia. Tarjoamme suojakuori ita, jotka on valmistja tu kuoren ympärille integroidulla läpällä, joka on tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Nämä suojakuorja toimivat lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki älypuhelimen kuljja tamiseen käsin. Löydät yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa eri väreissä. Flip-kannja (joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko) ja view-kannja (joissa on katseluikkuna) tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja. Flip-kansissa on kannen sisään integroitu lukko, kun taas view-kansissa voit lukea näytön tärkeimmät tiedot avaamatta kantta. Olemme valinneja Xiaomi Poco X3 Pron näyttöön ja takamoduuliin erittäin ohuja , kestävät karkaistut kalvot ja lasit. Ne estävät lasin särkymisen ja naarmuuntumisen, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Löydät tarvikkeja , joiden avulla voit käyttää puhelintasi turvallisesti ja nautinnollisesti. Myymme kaapeleita, muistikortteja, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä telakointiasemia. Kutsumme sinut vierailemaan "Poco x3 Pro" -osioissamme säännöllisesti, sillä lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita.

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.