27 Tuotteet

Dealy tarjoaa Realme GT -suojaa ja lisävarusteita alennja tuun hintaan.

Dealy myy Realme GT 5G:n kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennuksella. Tutustu kuoriin alkaen 4,99 €, suojiin alkaen 6,99 € ja näytönsuojiin alkaen vain 3,99 €. 5G-yhteensopiva Realme GT on älypuhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 888 SoC, jonka tukena on 8 tai 12 GB RAM-muistia ja 128/256 GB tallennustilaa. Kameramoduulissa on kolminkertainen valokuvasensori, jossa on 64 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 2 megapikselin makrosensori. Edessä olevan selfie-kameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Sen 4 500 mAh:n akku on ladattavissa puhelimen mukana toimitja tavalla 65 W:n akkupakja illa. Dealy valitsee parhaat suojauksja ja lisävarusteja , jotta saat puhelimestasi kaiken irti. Tutustu valikoimaamme ja hemmottele itseäsi edullisesti.

Alennja tu suojaus ja lisävarusteja

Myymme tuotteita, jotka soveltuvat täydellisesti Realme GT 5G:n linjoihin ja toimintaan. Tarjoamme rungot, jotka sopivat ääriviivoihin täydellisesti. Ne ovat ohuita, kevyitä ja säänkestäviä. Kannja tavan tija okoneen takaosa ja reunuksja suojataan iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinulla on silti suora pääsy portteihin ja painikkeisiin. Löydät läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitukuoria, silikonisia tai yksivärisiä muovisuojia, erittäin kestävää suojaa raa'an iskun sattuessa ja monitoimimalleja. Tarjoamme suojia, joissa on läpät, jotka kestävät hyvin huonoa säätä ja turvaavat koko älypuhelimen. Ne on valmistja tu kuoresta, jonka päälle asja ja aan nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja tu suojus. Nämä suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja ne toimivat hands-free pidikkeenä. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jotta niitä olisi helpompi kantaa käsin. Myymme yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa eri väreissä, kääntyviä suojasuojakuori ita (joissa on suojasuojakuori on integroitu lukko) ja monikäyttöisiä katselusuojakuori ita (joissa on katseluikkuna), jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Löydät ohuja , erittäin kestävät kalvot ja panssarilasi , jotka sopivat Realme GT:n näytön lasin päälle. Nämä suojat estävät lasin särkymistä ja naarmuja, jotka voivat olla erittäin vahingollisia ja ärsyttäviä matkapuhelinta käytja täessä. Myymme myös panssarilasi sisältävän suojalinssin puhelimen takakameramoduulille. Se on myynnissä vain 5,99 euron hintaan. Lisäämme tarvikevalikoimaamme uusia tuotteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi tehokkaasti ja nautinnollisesti. Meiltä löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, kuulokkeja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja , telakointiasemat... Luottamalla meihin voit olla varma tuotteidemme laadusta ja hyötyä poikkeuksellisista hinnoista ja tarjouksista.

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja seuraamme tilauksiasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.