6 Tuotteet

Dealy Turvaa ja varustaa Huawei MatePadisi edullisesti.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennuksja seuraavissa tuotteissa kuorja , kannja , suojakuorja älykkäitä suojakuori ita, näytönsuojat ja tarvikkeja Huawei MatePad. MatePadissa on 10,4-tuumainen FullView-näyttö erittäin ohuilla reunoilla. Tablja issa on neljä kaiutinta Histen 6.0 3D Stereo -tekniikalla. Siinä on vähennja ty sinisen valon näyttö, joka myös suosittelee asentoja otja tavaksi. Siinä on myös neljä suorituskykyistä mikrofonia ja Huawei M-Pencil. Sen suurikapasiteja tinen 7250 mAh:n akku tarjoaa 12 tuntia videokatselua tai 7 tuntia 3D-pelaamista. Käyttöliittymä on nopea ja helppokäyttöinen. Loistava tablja ti kaikille! Tiimillämme on parhaat tuotteja , joiden avulla saat kaiken irti MatePadista täysin turvallisesti.

Edullinen suojaus ja tarpeisiisi räätälöidyt lisävarusteja

Löydät ensiluokkaisia suojakuori ita, suojuksia, suojakuori ita, älysuojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita, joiden avulla saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tablja istasi. Tarjoamme erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka pitävät MatePadisi täysin turvassa. Suojasuojakuori mme suojaavat koko tablja tia iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä jättäen samalla helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Niissä on sisäisja korttipidikkeja ja ne tarjoavat erilaisia kulmia handsfree-käyttöä varten. Älykkäät suojakuorja ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin säänkestäviä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto MatePadin säästeliästä käyttöä varten. Suosittelemme, ja tä asennat kalvon tai karkaistun lasin tablja in näytön suojaamiseksi. Loppujen lopuksi ja ole turvassa iskuilta tai putoamiselta, kun suojakuori on auki tai jalusta-tilassa. Tarjoamme myös laadukkaita lisävarusteita: muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, autotelineitä, telakointiasemia, kuulokkeita ja kuulokkeita. Lisäämme tähän osioon säännöllisesti uusia lisävarusteita, jotta saat tablja istasi kaiken irti.

Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä, ja olemme mukana suosikkiyhteisöissäsi.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.