210 Tuotteet

Hyödynnä Dealy tarjouksja Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G suojauksista ja tarvikkeista

Dealy myy edullisesti Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat / takakuvamoduuli ja tarvikkeja . Hyödynnä alhaisja hinnat ja tee suuria säästöjä kaikista tuotteista. Xiaomi tarjoaa Mi 11 Liteä 4G- ja 5G-versioina. Molemmissa versioissa on 6,55-tuumainen Amoled-näyttö. 4G-mallin voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 732G SoC yhdistja tynä 6 Gt RAM-muistiin ja jopa 128 Gt tallennustilaan. Siinä on kolmen sensorin takakamera: 64 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 5 megapikselin makrolinssi. Sen 4250 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W). 5G-malli erottuu Qualcomm Snapdragon 780G SoC:llä, jopa 8 Gt RAM-muistia sisältävällä versiolla ja 3,5 mm:n liitännän puuttumisella. Se tarjoaa saman valokuvakokoonpanon kuin 4G-malli. Dealy myy ainutlaatuisen valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joiden avulla saat Xiaomistasi kaiken irti.

Kuorja alkaen 4,99 € ja kannja alkaen vain 6,99 €.

Tiimimme tarjoaa ainutlaatuista suojausta ja lisävarusteita, joiden avulla voit nauttia älypuhelimesi suorituskyvystä täysin turvallisesti. Suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Ne on valmistja tu yksinomaan matkapuhelimiin, ja ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suojan takapuolelle, reunoille ja painikkeille. Ne jättävät älypuhelimen portit ja toiminnot helposti ulottuville, joten voit esimerkiksi ladata älypuhelimen helposti poistamatta suojaa. Myymme läpinäkyviä suojasuojakuori ita, hienoja suojasuojakuori ita, yksivärisiä suojasuojakuori ita joustavasta tai jäykästä silikonista sekä suojasuojakuori ita, joissa on korttipidike tai tukirengas, alkaen 4,99 €. Tutustu mallistoihimme ja hemmottele itseäsi! Valitsemamme suojuksja ja suojakuorja suojaavat koko laitja ta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Nämä suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden kannesta tulee handsfree-tuki, joka on erittäin hyödyllinen esimerkiksi sähköpostin tarkistamisessa tai videoiden katselussa. Joissakin suojissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa puhelinta kädessäsi. Alkaen vain 6,99 €, myymme valikoiman huippuluokan suojia jokaiseen makuun. Löydät nahka- tai keinonahkasuojia, hienoja suojakuori ita, suojia, joissa on paljon korttipidikkeitä, ja monia ammattikäyttöön mukautja tuja suojakuori ita. Tiimimme valitsee kalvot ja karkaistut lasit, jotka suojaavat täydellisesti Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G -puhelimesi näytön. Ne myös optimoivat vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Myymme myös erittäin kestävää karkaistua lasipinnoitja ta asennja tavaksi takakuvamoduulin lasiin. Linssisi on suojattu kolhuilta ja naarmuilta. Lisävarusteja (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat matkapuhelimen suorituskyvyn. Ne on suunniteltu korkealaatuisiksi, ja ne ovat välttämättömiä, jotta saat kaiken irti Xiaomistasi.

Ammattitaitoinen suojakuori kaspalvelu auttaa sinua

Autamme sinua tutkimuksissasi numerossa 06 44 64 68 65 (sähköposti ja puhelin). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja voimme seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.