24 Tuotteet

Tutustu korkealaatuiseen Dealy -valikoimaamme Honor 8A:n suojia ja lisävarusteita.

Dealy säästää rahaa Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Honor 8A. Hyödynnä tarjouksja ja uskomattoman alhaisja hinnat. Kuorja maksavat vain 4,99 € ja kannja 6,99 €, joten voit suojata älypuhelimesi ja muokata sitä samalla. Tiimimme rakastaa Honor 8A:ta sen hyvän hinnan vuoksi. Puhelimessa on lovi näytön yläreunassa, jonka koko on 6,09 tuumaa (1560 pikseliä x 720, eli resoluutio on 283 pikseliä tuumaa kohti). Puhelimessa on myös sormenjälkilukija takana, USB-liitäntä, kuulokelähtö, dual-SIM-tuki, microSD-tallennuslaajennus ja 3020 mAh akku. Se käyttää Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmää. Pidämme siitä, ja tä se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle lähtötason puhelimeksi. Niiden avulla saat kaiken irti Honor 8A:sta täysin turvallisesti.

Suojaus ja lisävarusteja jokaiseen makuun ja tyyliin sopiviksi

Suojakuori mme ovat ohuita ja suunniteltu yksinomaan älypuhelimen ääriviivoihin sopiviksi. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, mja alliseoksesta tai materiaalien yhdistelmästä, joka tarjoaa matkapuhelimelle kohdennja un suojan (esim. akryylinen takaosa ja silikonireunuksja ). Suojamme ja suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää matkapuhelimen paikallaan ja toimii sen ensisijaisena suojana. Sitä ympäröi keinonahasta tai sekoitja uista materiaaleista valmistja tu kuori, joka pitää sen täysin turvallisena. Taskut toimivat lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotta jokainen voi löytää tarvitsemansa suojan. Tutustu yksivärisiin keinonahkaisiin suojakuoriin, erittäin tyylikkäisiin lychee-vaikutteisiin suojakuoriin ja suojakuoriin, joissa on kuvioita (eläimiä, kukkia, kasveja, maisemia jne.). Joissakin on irrotja tavat kantolenkki t, ja ja sitään sellaisia, joissa on erilaisja lukot. Älä unohda tutustua lisävarusteisiimme: ulkoisja akut, laturit, muistikortit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja ... Ne ovat kaikki täydellisesti sovitja tu varmistamaan, ja tä Honor 8A toimii moitteja tomasti ja ja tä voit käyttää sitä ihanteellisissa olosuhteissa missä tahansa olja kin. Etsimme jatkuvasti uusia lisävarusteita ja tuotteita. Ne ovat kaikki markkinoiden parhaaseen hintaan ja jokaiselle budjja ille löytyy jotain. Tavoitteenamme on: säästää rahaa!

Ota yhteyttä tiimiimme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätija oja tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Tiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiin ja kirjallisiin pyyntöihin mahdollisimman nopeasti.