53 Tuotteet

Dealy suojakuorja , kannja ja tarvikkeja Poco F4 edullisimpaan hintaan

Tutustu Dealy n valikoimaan alennja tuja suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Poco F4:lle. Säästät rahaa ja nautit huipputuotteista edullisesti. Poco F4 on keskihintaluokan älypuhelin, jossa on 6,67-tuumainen näyttö, joka päivittyy 120 Hz:n kellotaajuudella, ja jonka voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 870 SoC, jonka parina on jopa 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Takakamerassa on 64 megapikselin laajakulmalinssi (optisella vakautuksella), 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 4 500 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (67 W). Puhelinta arvostja aan sen hillityn muotoilun ja hyvän otteen vuoksi. Tekninen ja valokuvauksellinen suorituskyky tekevät siitä hyvän pitkäaikaispuhelimen.

Dealy tarjoaa yksinomaan matkapuhelimille suunniteltuja suojaimia ja lisävarusteita. Niiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi helposti vaarantamatta sen turvallisuutta.

Korkealuokkaisja tuotevalikoimat edulliseen hintaan

Dealy lta löydät halvalla suojauksen ja lisävarusteja Poco F4:lle. Tulja pitämään niiden suorituskyvystä, muotoilusta ja käytännöllisyydestä. Tutustu täydelliseen huipputuotemallistoomme.

Erittäin kestävät rungot edulliseen hintaan

Osta ohuja , kevyja kuorja , jotka myötäilevät Poco F4:n ääriviivoja kuin toinen iho. Löydät läpinäkyvät kuorja , yksivärisja joustavat silikonikuorja , erittäin kestävät kuorja ja kuuluisan Ultra Erityiskestävä -kuoren, jossa on kaksi suojakerrosta. Tarjoamme myös keinonahkasuojakuori ita ja erittäin ohuita suojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin, ja niissä on tarkat leikkauksja takakameraa varten. Löydät myös suojakuori ita, joissa on tukirengas tai käytännöllisja korttipidikkeja jokapäiväiseen käyttöön. Voit myös valita yhden hienoista suojasuojakuori istamme ja antaa kännykällesi persoonallisen ilmeen.

Huippuluokan kannja ja suojakuorja Poco F4:lle

Löydät myös suuren valikoiman läppäsuojia lyömättömiin hintoihin. Myymme lompakkosuojia, joissa on sisäpuolisja aukot kortteja ja käteistä varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free oleviksi kiinnikkeiksi, joita voi käyttää vaakatasossa. Portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin on helppo päästä käsiksi. Löydät yksivärisiä läppäsuojakuori ita, läppäkansia ja business-tyylisiä kansia kaikkiin tarpeisiisi. 'Poco F4 Covers' -osiossa voit myös löytää hienoja suojia, joilla voit personoida älypuhelimesi. Tiimimme rakastaa Leopardinahka-tyylistä kantta, joka tekee poikkeuksellisen vaikutuksen!

Kaikki suojaa näyttöä ja kameraa

Älä unohda suojata Poco F4:n näyttöä ja kameraa. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Lasi ei rikkoudu ja vältät naarmut, jotka ovat vahingollisia ja aiheuttavat älypuhelimesi arvonmenja yksen. Vuorovaikutus näytön kanssa on optimaalista ja saat kaiken irti sovelluksistasi. Tarjoamme myös suojalinssin asennja tavaksi takakameran lasiin. Anturit ovat täysin turvassa eivätkä ne rikkoudu. Vältät myös naarmut.

Suorituskykyisja , ergonomisja lisävarusteja

Siirry Poco F4 -lisävarusteille omistja tuun osiomme. Voit hankkia muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä-/autotelineitä ja telakointiasemia, vain muutamia mainitaksemme. Ne ovat suorituskykyisiä, ergonomisia, tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti Poco F4:n toimintaan. Niitä on helppo kuljja taa ja säilyttää, koska ne eivät vie liikaa tilaa.

Kutsumme sinut tutustumaan Poco F4:lle omistja tuihin tuotteisiimme ja hyödyntämään reilua hintapolitiikkaamme. Mutta Dealy ei tarkoita vain hyviä hintoja: kyse on myös verkkosivustostamme ja suojakuori kaspalvelustamme.

Meihin on helppo ottaa yhteyttä

Jos olja uusi sivustollamme, yllätyt iloisesti sen käyttäjäystävällisyydestä. Pyrimme tekemään siitä helppokäyttöisen ja helppokäyttöisen. Tilaaminen on yksinkertaista ja turvallista. Hyväksymme useimmat maksutavat. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Olemme tavoitja tavissa joka päivä puhelimitse ja tekstiviestillä. Voimme auttaa sinua tuotteiden kanssa ja seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa uutisia ja kampanjoita varten.