3 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Huawei MatePad Pro -tablja tisi lyömättömään hintaan.

Runkoni on paras valikoima kuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Huawei MatePad Pro:lle. Säästä rahaa ja hyödynnä tarjouksemme ja kampanjamme kaikista tuotteistamme. Huawei MatePad Pro -tablja in käyttöaste on 90 %2 ja reunus 4,9 mm. Siinä on 10,8-tuumainen näyttö, joka on ihanteellinen työskentelyyn. Se painaa vain 460 g ja tarjoaa täydellisen muotoilun ja ergonomian käsissä. Tablja in mukana tulee Huawei M-pencil -kynä kirjoittamista, piirtämistä tai muistiinpanojen tekemistä varten. Se latautuu tunnissa suoraan tablja issa. Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita, jotka on sovitja tu MatePad Pron käyttöön. Olitpa sitten ammattikäyttöön tai henkilökohtaiseen käyttöön, löydät varmasti tarvitsemasi tuotteja , jotta saat Huaweistasi kaiken irti.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Tutustu suojiin ja suojakuori ihin, jotka on suunniteltu erityisesti Huawei MatePad Prolle. Nämä suojat on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Suojus ympäröi tablja tia ja lisää sen turvallisuutta. Koko tablja ti on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Suojassa on sisäisja korttipidikkeja ja suojakuori kirjatasku. Taitja tuna ja uläppä toimii hands-free pidikkeenä. Suojakuorja mahdollistavat helpon pääsyn tablja in portteihin ja toimintoihin. Tarjoamme myös kolminkertaisia älysuojakuori ita, jotka kestävät hyvin säänkestävyyttä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto tablja in säästeliästä käyttöä varten. Niitä voidaan käyttää myös handsfree-pidikkeenä. Tarjoamme EVA-vaahtomuovisuojakuori ita lapsille ja erittäin kestäviä suojakuori ita, joita voidaan käyttää myös puskurina. Tutustu myös tarvikkeisiimme: muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja ja telakointiasemat. Ne optimoivat tablja tisi suorituskyvyn ja auttavat sinua saamaan siitä kaiken irti.

Dealy n suojakuori kaspalvelu on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa myös tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65 tai sähköpostitse. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Sen lisäksi, ja tä pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, saat tija oa kaikista kampanjoistamme.