83 Tuotteet

Oppo Reno 7: laadukas älypuhelin, joka ansaitsee suojauksen ja tarvikkeja Dealy lta

Oppo Reno 7 -puhelimesi on hyvin suojattu Dealy n suojauksilla ja lisävarusteilla. Valitsemme markkinoiden parhaat tuotteja , jotta voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Oppo Reno 7 4G on vain 7,5 mm:n kokoinen älypuhelin, jossa on 6,4 tuuman AMOLED-näyttö Full HD+ -resoluutiolla. Sinistä valoa kestävässä laitteessa on Qualcomm Snapdragon 680 SoC -suoritin, johon on yhdistja ty 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa (laajennja tavissa, jopa 13 Gt RAM-muistia). Älypuhelimessa on kolme kameraobjektiivia, mukaan lukien 64 megapikselin pääsensori, 2 megapikselin syvyyssensori ja 2 megapikselin sensori, jossa on 15- ja 30-kertainen suurennus. Sen 4 500 mAh:n akku on SuperVOOC 33W -pikalatausyhteensopiva, joten se voidaan ladata täyteen ennätysajassa. Valmistaja on keskittynyt valokuvien laatuun tarjoamalla ja usivun sensorin, joka vangitsee enemmän valoa. Saat älypuhelimestasi kaiken irti, jos se on hyvin suojattu ja varusteltu. Et ole immuuni vaaratilanteille, putoamisille ja muille naarmuille, jotka voivat olla hyvin haitallisia.

Oppo Reno 7:lle räätälöity suojaus ja lisävarusteja

Dealy lta löydät suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja , joiden avulla voit suojata älypuhelimesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kun selaat kuvastoamme, huomaat, ja tä tarjoamme useita erilaisia tuotteita, joiden avulla voit olla mahdollisimman tyytyväinen. Suojakuori mme on valmistja tu hienoimmista materiaaleista, ja ne erottuvat ohuutensa ansiosta. Tarjoamme yksinkertaisia kuoria, läpinäkyviä kuoria ja kuoria, joissa on handsfree-tuki. Tilaaminen on yksinkertaista ja saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kutsumme sinut myös tutustumaan Oppo Reno 7 -kuorille ja -suojakuori ille omistja tuun osiomme. Ne on valmistja tu mittatilaustyönä puhelimeesi, ja ne erottuvat toisistaan säänkestävyydellään ja kulutuskestävyydellään. Voit hyödyntää puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla sisäisten korttipidikkeiden ja handsfree-pidikkeeksi muuntuvan kannen ansiosta. Voit siis katsella suosikkisarjoja tai tarkistaa sähköpostit parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jälleen kerran tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, joille on yhteistä yksi suojakuori : paras mahdollinen kestävyys onnja tomuuden sattuessa. Mallimme ovat erilaisia, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin.

Halvat suojakuorja , kannja ja tarvikkeja

Dealy lta löydät Oppo Reno 7:lle parhaat suojauksja ja tarvikkeja edulliseen hintaan. Valitsemme laadukkaat tuotteja , jotka täyttävät odotuksesi maksamatta paljon. Löydät hyviä tarjouksia ja hyödynnät kampanjamme. Kun valitsja meidät, saat taatusti huippuluokan suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja kamerasuojat älypuhelimeesi edullisesti. Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan vastineen rahalle kaikissa tuotteissamme. Voit myös ostaa ensiluokkaisia lisävarusteita edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme akkuja, ulkoisia laitteita, latureita, muistikortteja, autokiinnikkeitä ja pyöräkiinnikkeitä. Ne auttavat sinua käyttämään puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä Dealy n suojakuori kaspalveluun 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Dealy ssa voit hyödyntää ensiluokkaisten tuotteiden alennushintoja, ja voit ottaa meihin helposti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Meidät on helppo tavoittaa (Ota yhteyttä -osio). Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.