33 Tuotteet

Hyödy edullisista tarjouksista Galaxy M21 suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy lla on suuri kokoelma Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy M21:lle. Sen mitat ovat 159 x 75,1 x 8,9 mm ja siinä on 6,4-tuumainen näyttö sekä 64 Gt 4 Gt RAM-muistia, 128 Gt 6 Gt RAM-muistia. Puhelimessa on Exynos 9611 SoC, jonka tukena on 4 tai 6 Gt RAM-muistia ja 64 tai 128 Gt tallennustilaa. Siinä on kolminkertainen takakamera, jossa on 48 megapikselin pääsensori. Siinä on 6 000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (15 W). Se tarjoaa hyvän vastineen rahalle keskihintaluokan puhelimeksi.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme on koonnut valikoiman suojasuojakuori ita tarpeisiisi, jotta voit suojata ja koristella puhelimesi haluamallasi tavalla. Suojakuorja myötäilevät täydellisesti puhelimen ääriviivoja ja linjoja, jolloin se tuntuu kuin toiselta iholta. Ohuja ja kevyja suojakuorja sopivat erinomaisesti iskun sattuessa suojaamaan puhelinta naarmuilta ja pölyltä, jotka voisivat vahingoittaa sen suorituskykyä. Niissä on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista (takapuolella) tai hybridimateriaalista (muovinen takapuoli ja silikonireunuksja ).

Tarjoamme täysin joustavia, puolijäykkiä ja jäykkiä. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä ne ovat erittäin kestäviä. Tutustu klassikoihimme (läpinäkyvät kuorja , yksivärinen silikoni, hiilikuitu, keinonahka, Ultra Erityiskestävä ja Survivor...), tukirenkailla varustja tuihin laseihimme ja karkaistuihin linsseihimme, jotka ovat 9H-kestäviä ja silti hyvin taiteellisia. Suojakuori mme ja pussit on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tämä on peitja ty läpällä, joka tekee Samsungista täysin turvallisen. Suojat toimivat lompakkona (jossa on sisäinen korttipidike ja käteistasku) ja handsfree-pidikkeenä, jota voi käyttää mukavasti maisematilassa.

Kutsumme sinut tutustumaan tuotteisiimme: tekonahka- tai aidosta nahasta valmistja ut kannja monissa eri väreissä, kuoseissa, monikorttivaihtoehdoissa, erilaisilla hihnoilla ja lukoilla. Voit suojata Galaxy M21:n näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Ne on helppo asentaa, ne ovat erittäin ohuita eivätkä jätä jälkiä, kun poistat ne. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutteisuus on täydellistä. Tutustu lisävarusteisiimme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja ...). Voit varustautua haluamallasi tavalla ja samalla säästää rahaa.

Dealy , sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi. Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa.