2 Tuotteet

Lyömättömät hinnat suojakuori ille, suojuksille, näytönsuojille ja tarvikkeille X60 Pro Plus -puhelimelle.

Osta Vivo X60 Pro Plus -suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan Dealy lta. Säästät rahaa ja nautit huippuluokan tuotteista edullisesti. Vivo X60 Pro+ on huippupuhelin, jossa on 6,56 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2376x1080 pikseliä. Siinä on Qualcomm - Snapdragon 888 -suoritin, 512 Gt tallennuskapasiteja tia ja 12 Gt RAM-muistia. Vivo panostaa valokuviensa ammattilaiseen laatuun tekemällä yhteistyötä Zeissin kanssa. Sen neljän sensorin takakameramoduulissa on vakio-objektiivi, ultralaajakulmaobjektiivi, muotokuvaobjektiivi ja periskooppityyppinen teleobjektiivi. Tiimimme tarjoaa täyden valikoiman edullisia, räätälöityjä suojauksia ja lisävarusteita Vivo X60 Pro+:lle. Hyödynnä erikoistarjouksemme, jotta saat kaiken irti älypuhelimestasi.

Premium Vivo X60 Pro+ -suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa erinomaisia suojakuori ita, jotka suojaavat matkapuhelimesi täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuori ita on saatavana silikonisena, muovisena tai hybridinä (panssarilasi takana ja silikonireunuksja /muovinen takaosa ja silikonireunuksja /kaksoiskerros silikonia ja muovia optimaalisen iskunkestävyyden takaamiseksi). Ne voivat olla jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja silikonireunuksja ). Karkaistun lasin kuorja antavat puhelimelle ainutlaatuisen kiiltävän ulkonäön. Kuorissa on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja toimintoja varten. Joissakin kuorissa on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä tai korttipidikkeenä, mikä on erittäin käytännöllistä jokapäiväisessä elämässä. Tarjoamme erittäin laadukkaita suojakuoria, jotka on valmistja tu silikonikuoren ympärille ja joiden kansi toimii toisena suojakerroksena. Suojakuorja toimivat lompakkoina, joissa on sisäisja korttipidikkeja , ja niiden kannja taittuvat helposti pois ja toimivat handsfree-pidikkeenä. Jos haluat pitää älypuhelinta kädessäsi, valitse suojakuori , jossa on irrotja tava kantolenkki . Tutustu myös lisävarusteisiimme: kaapelit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja uudja tuotteemme. Voit suojata Vivo X60 Pro Plus -puhelimen näytön ja valokuvausmoduulin ainutlaatuisella, erittäin kestävällä kalvolla tai karkaistulla lasilla. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä tilausten ja toimitusten seurantaan. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!