294 Tuotteet

Säästä Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G -suojauksessa ja tarvikkeissa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G suojasuojakuori ita, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita alennja tuun hintaan. Hyödynnä mahtavat hinnat ja alennuksja ! Galaxy A52 on 159,9 x 75,1 x 8,4 mm:n kokoinen keskiluokan puhelin, jossa on 6,5 tuuman näyttö. 4G-version voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 720G SoC yhdistja tynä 4, 6 tai 8 Gt RAM-muistiin ja 128 tai 256 Gt tallennustilaan, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Takapuolella on neljä valokuva-anturia: 64 megapikselin pääsensori, 12 megapikselin ultralaajakulma-anturi, syvyysanturi ja 5 megapikselin makro-objektiivi. Siinä on 4 500 mAh:n akku. 5G-versiossa on Qualcomm Snapdragon 750G SoC yhdistja tynä 6 tai 8 gigatavuun RAM-muistia ja 128 tai 256 gigatavuun tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla, sekä sama kameralohko. Tutustu mallistoihimme, joissa on ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan. Esim. Kuoremme alkavat vain 4,99 eMale ta ja suojakuoremme vain 6,99 eMale ta. Näillä hinnoilla voit ostaa useita yhden hinnalla muualta! Suojuksemme ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne kija outuvat puhelimen takaosan ja reunojen ympärille ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonireunuksja ) riippuen siitä, mitä suojaa tarvitsja . Taskut on tehty silikonikuoren ympärille, ja suojuksja tarjoavat toisen suojakerroksen. Niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille (laskut, muistiinpanot, liput jne.). Läpät voidaan taittaa haluttaessa, jolloin saadaan käytännöllisja handsfree-pidikkeja , joita voidaan käyttää vaakatasossa. Myymme parhaat näytönsuojat Galaxy A52 4G / A52 5G -puhelimelle. Meiltä löydät runsaasti lisävarusteita, jotka helpottavat elämääsi. Tarjoamme kaapeleita, akkuja, ulkoisia, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, pyörä- ja autokiinnikkeitä, latureita ja uutuuksia.

Käytä Galaxy A52:ta täysin vapaasti

Myymme läpinäkyviä suojuksia, joiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun. Joustavat tai jäykät yksivärisja silikonisuojat antavat suojauksellesi hillityn, henkilökohtaisen ilmeen. Rohkeimmille joukossasi Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-mallimme tarjoavat useita suojakerroksia. Löydät kuorja klassisesta tai harjattua joustavaa hiilikuitua, jotka ovat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Tarjoamme myös nahkajäljitelmällä päällystja tyjä muovikuoria. Suojuksemme ja suojakuori mme on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Niissä on hieno magneja tisuljenta tai läppään integroitu sulkeminen (flip-kannja ). Tutustu business-tyylisiin suojakuori ihimme ja hienoihin kuoriin, joissa on kuvioita (eläimiä, kukkia, paljja teja, leopardinahkaa jne.). A52 4G / A52 5G -näytön kalvot ja panssarilasi ovat ohuita ja erittäin suojaavia. Panssarilasi estää lasin räjähtämisen ja säilyttää koskja usalueen herkkyyden. Dealy lta löydät kaikki tarvikkeja , joita tarvitsja puhelimesi turvalliseen käyttöön.

Suojakuori kaspalvelumme on nopeaa, suojakuori ntuntevaa ja ystävällistä

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi päivittäin. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja alennustapahtumista.