108 Tuotteet

Ma suojakuori tarjoaa yksinoikeudella valikoiman suojasuojakuori ita ja suojia iPad Mini 6:lle.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista iPad Mini 6 (2021) -suojissa, -suojakuori issa ja -näytönsuojissa. Löydät laadukkaat näytönsuojat ja lisävarusteja parhaaseen hintaan, jotta voit nauttia tablja istasi täysillä. iPad Mini 6:ssa on 8,3 tuuman Rja ina-nestemäinen kidenäyttö, jonka tarkkuus on 2266 x 1488 pikseliä, 5G-yhteensopiva Apple A15 Bionic SoC ja USB C -portti. Apple Pencil kiinnittyy magneja tisesti tablja tiin, joten se on helposti käden ulottuvilla. iPad on varustja tu Touch ID:llä ja sen siru tarjoaa poikkeuksellisen paljon tehoa. Se on suunniteltu vastaamaan sekä henkilökohtaisiin ja tä perheen tarpeisiin. Uusi helmi Applelta! Dealy voi turvata ja varustaa sen tarpeidesi mukaan. Myymme sinulle ja elämäntyylillesi parhaiten sopivat tuotteja . Suojauksemme ja lisävarusteemme ovat saatavilla edulliseen hintaan, jotta voit käyttää tablja mini -tablja tisi miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennuksella

Dealy lta löydät kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Myymme suojakuori ita, jotka on suunniteltu yksinomaan iPad Mini 6:lle, joten ne suojaavat hyvin säältä ja antavat helpon pääsyn tablja in portteihin ja toimintoihin. Tarjolla on silikonisia tai "yksinkertaisia" muovisuojakuori ita ja muita monitoimisuojakuori ita, joissa on handsfree-tuki, olkakantolenkki tai käsikantolenkki . Löydät myös valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita. Tutustu erityisesti tablja eille suunniteltujen suojien ja suojakuori iden kokoelmaan. Ne koostuvat erittäin säänkestävästä silikonikuoresta ja sen ympärille kija outuvasta läpästä. Tämä suojakuori antaa lisäsuojaa koko tablja ille. Kun se on taitja tu kokoon, sitä voidaan käyttää hands-free pidikkeenä. Sisältä löytyy korttipidikkeja ja suojakuori kirjapidike, johon voi laittaa esimerkiksi muistiinpanoja. Taskut kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Löydät laajan valikoiman malleja yksivärisestä keinonahasta sekä kuviollisia malleja. Olemme valinneja kolmiosaisja älysuojakuorja , jotka ovat erittäin kestäviä ja käytännöllisiä handsfree-käyttöön. Ne myös suojaavat erinomaisesti iPad Mini 6:n päivittäisessä käytössä. Älysuojakuorja on varustja tu automaattisella herätys- ja lepotoiminnolla, joka mahdollistaa tablja in taloudellisen käytön ja hands-free jalustana. Tarjoamme myös valikoiman käytännöllisiä, suorituskykyisiä lisävarusteita. Löydät esimerkiksi ulkoisja akut, laturit, kaapelit, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja ja telakointiasemat. Kaikki lisävarusteemme ovat saatavilla edulliseen, kilpailukykyiseen hintaan. Nauti vierailustasi!

Suosikkiominaisuuteni on sen nopea ja tehokas suojakuori kaspalvelu.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa myös sähköpostitse, ja vastaamme pyyntöihisi hyvin nopeasti. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.