23 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman suojia ja tarvikkeita alennuksella Oppo Find N:lle.

Dealy issa myymme Oppo Find N -puhelimelle edullisia runkoja, suojakuori ita, suojia, näytön/kameran suojia ja lisävarusteita. Ostat parhaat tuotteja , jotta voit käyttää Oppon ensimmäistä taittuvaa puhelinta parhaissa olosuhteissa. Oppo Find N:ssä on 7,1-tuumainen taittuva AMOLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella sekä toinen 5,49-tuumainen AMOLED-näyttö, joka virkistyy 60 Hz:n taajuudella. Molemmissa on Qualcomm Snapdragon 888 SoC, jossa on jopa 12 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennustilaa. Takakamerassa on kolme sensoria: 50 megapikselin laajakulmalinssi, 16 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 13 megapikselin teleobjektiivi. Selfieitä varten puhelimessa on 32 megapikselin sensori taitja tuna ja toinen 32 megapikselin sensori taitja tuna. Sen 4 500 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen (33 W), langattoman Qi-latauksen (15 W) ja käänteislatauksen (10 W) kanssa. Dealy lta löydät eksklusiivista suojausta ja lisävarusteita, jotta puhelimesi toimii moitteja tomasti. Voit nauttia niistä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täydellisessä turvallisuudessa. Tutustu ainutlaatuiseen tuotevalikoimaamme markkinoiden edullisimpaan hintaan.

valikoima Oppo Find N -puhelimen yksinoikeudellisia suojakuori ita ja lisävarusteita.

Hyödy poikkeuksellisista tarjouksistamme Oppo Find N -suojakuori issa, suojissa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Olemme valinneja suojasuojakuorja , jotka suojaavat taitja tavaa puhelintasi naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä. Silikonista, muovista tai sekamateriaaleista valmistja ut suojakuorja mahdollistavat puhelimen avaamisen, sulkemisen ja käyttämisen poikkeuksellisella tavalla. Osa suojakuori istamme on valmistja tu eri materiaalien sekoituksesta, jotta suojaus on räätälöity juuri niille matkapuhelimen osille, jotka haluat suojata. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä Opposi on täydellisesti suojattu. Suojakuori mme myötäilevät puhelimesi linjoja täydellisesti ja niistä tulee sille kuin toinen iho. Lisäksi voit taittaa ja taittaa puhelimen haluamallasi tavalla, ja pääsja edelleen suoraan käsiksi portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Tarjoamme myös suojia, jotka on rakennja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tätä kuorta käytja ään pitämään matkapuhelin paikallaan ja se toimii myös ensisijaisena suojana. Läppä toimii koko matkapuhelimen kiinnittämiseen ja tarjoaa samalla lompakko- ja handsfree-tukitoiminnot. Suojakuori issamme on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku käteistä tai suojakuori kirjoja, kuten lippuja, muistioita tai laskuja varten. Voit taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä handsfree-pidikkeenä. Saat siitä kaiken hyödyn irti esimerkiksi videoiden katseluun. Me Dealy lla tarjoamme myös Oppo Find N:n näytön ja kameran suojauksen (kalvo ja panssarilasi ). Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja kestävät hyvin elementtejä (kolhuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Voit käyttää näyttöä ja ottaa valokuvia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nämä suojakalvot on erittäin helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Valitsemme myös suorituskykyisiä lisävarusteita, joissa hyödynnja ään viimeisimpiä teknisiä innovaatioita. Löydät muistikortteja, kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja monia muita hyödyllisiä lisävarusteita, joilla pidät puhelimesi toiminnassa. Niitäkin myydään erittäin edulliseen hintaan. Nauti vierailustasi.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne tilausten ja toimitusten seurantaa varten. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.