13 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Moto G 5G Plus -puhelimesi edulliseen hintaan.

Dealy myy edullisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Motorola Moto G 5Plus -puhelimelle. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja edullisja hintamme! Moto G 5G Plus -mallissa on Qualcomm Snapdragon 765G SoC, jonka tukena on 6 tai 8 Gt RAM-muistia ja 64 tai 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on 4 takakuva-anturia, joista tärkein on 48 megapikseliä. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (20 W). Sen HDR10-yhteensopivan näytön virkistystaajuus on 90 Hz. Dealy tarjoaa parhaan suojan ja lisävarusteja matkapuhelimille si. Voit käyttää sitä täydellä mielenrauhalla.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Dealy myy Moto G 5G Plus -suojakuori ita alkaen 4,99 €, suojia alkaen 6,99 € ja näytönsuojia alkaen vain 3,99 €. Suojakuori mme erottuvat ohuudestaan ja kestävyydestään. Ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi, ja ne jättävät suoran pääsyn portteihin mittatilaustyönä tehtyjen leikkausten ansiosta. Läpinäkyvästä silikonisuojakuori sta korttipidikkeeseen tai tukirenkaan suojakuori on, arvostat niiden kestävyyttä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Löydät myös hiilikuitusuojakuori ita ja Ultra Erityiskestävä -suojakuori ita, kuten Survivor-suojakuori n, joka tarjoaa kaksi suojakerrosta silikonista ja muovista. Suojuksemme helpottavat puhelimesi käyttöä ja maksimoivat sen toiminnallisuuden. Ne on suunniteltu kuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Aidosta nahasta tai keinonahasta valmistja tu läppä tarjoaa optimaalisen suojan koko matkapuhelimelle. Jälleen kerran pääsja suoraan käsiksi portteihin ja painikkeisiin. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille. Kannja taittuvat pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Löydät laajan valikoiman yksivärisiä läppätaskuja ja kuviollisia kansia. Monikäyttöisja kannja sopivat kaikille. Näytönsuojamme on suunniteltu yksinomaan Moto G 5G Plus -malliin. Ne on helppo asentaa ja ne suojaavat näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vain 5,99 eurolla myymme myös suojalinssiä, joka on tarkoitja tu asennja tavaksi takakuvamoduulin lasiin. Se säästää paljon vaivaa kolhuilta ja naarmuilta. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ja kaapelit. Niiden avulla voit ladata, kuljja taa ja käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jälleen kerran ne myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan. Hyödyntämällä superhintojamme ja alennuksiamme voit ostaa niin paljon lisävarusteita ja suojauksia kuin haluat ilman huolta budjja istasi.

Dealy tarjoaa täydellisen palvelun

Dealy ei tarkoita vain laadukasta suojausta. Se on myös henkilökohtaista palvelua tekstiviestillä ja puhelimitse numerossa 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.