148 Tuotteet

Dealy : johtava edullinen suojaus ja lisävarusteja iPhone 12 Mini -puhelimelle

Dealy suojaa iPhone 12 Mini -puhelimen kanssa Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat / valokuvamoduuli ja tarvikkeja premium-hinnat. Saat parhaan tarjouksen jo 4,99 eMale ta ja voit samalla hemmotella itseäsi. Dealy suojaa kannja tavaa tija okonja tasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta. Voit olla varma, ja tä se pysyy uudenveroisena pitkään. Vältät rikkoutumisja , älypuhelimen arvoa alentavat naarmut, painikkeiden ympärille kertyvän pölyn ja kosteuden.

Muotoile iPhone 12 Mini -puhelimesi sydämesi kyllyydestäsi.

Päällysteemme ja lisävarusteemme ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa niitä niin paljon kuin haluat ilman huolta budjja istasi. Tarjoamme erittäin ohuita ja kevyitä suojuksia, jotka jättävät portit ja painikkeja helposti saataville. Ne myötäilevät puhelimen linjoja ja ääriviivoja niin, ja tä niistä tulee kiinteä osa puhelinta. Meillä on klassikkomme: läpinäkyvät kannja , joustavat hiilikuitukannja , harjattuja suojia, keinonahkakannja , Ultra Erityiskestävä -suojakannja , Survivor-suojakannja , yksivärisja silikonisuojakannja eri väreissä jne. Meillä on myös suojakannja , joissa on 9H-panssarilasi oleva takapuoli.

Tutustu hienoihin suojakuori ihimme, joissa on paljon hauskoja malleja. Meillä on silikonikuoren ympärille suunniteltuja suojasuojakuori ita ja pusseja, jotka pitävät kännykän ja pitävät sen turvassa. Ne toimivat lompakkona (sisätilojen korttipidikkeillä ja taskuilla) ja tukena älypuhelimen handsfree-käytölle. Suosittelemme käyttämään kalvoa tai panssarilasi näytön suojaamiseen, vaikka sinulla olisi suojus. Sama koskee iPhonen supervalokuvamoduulia. Se on helppo asentaa, ja se suojaa linssejä vaikuttamatta valokuvien ulkonäköön. Tutustu upeisiin lisävarusteisiimme: laturit, ulkoisja akut, kaapelit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja . Ne on suunniteltu optimoimaan iPhone 12 Minin käyttö, itsenäisyys, kuljja us, toiminta ja kuuntelu.

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua ja tutustu tarkemmin tuotteisiimme.

Tiimimme on tavoitja tavissa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65) neuvoakseen sinua tuotteistamme ja seuratakseen tilauksiasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Tervja uloa Dealy en.