Samsung Galaxy Tab A7


226 Tuotteet

Paras valikoima Galaxy Tab A7 -suojia ja tarvikkeita alennja tuun hintaan.

Tutustu Dealy -mallistoihimme Samsung Galaxy Tab A7 (2020) kuorja , älysuojakuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja , joita myydään edullisesti. Hyödynnä alennuksemme ja tarjouksemme kaikista tuotteista! Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) on Qualcomm Snapdragon 662 SoC:llä varustja tu tablja ti, jossa on 3 Gt RAM-muistia ja 32 tai 64 Gt microSD-laajennja tavaa tallennustilaa. Siinä on 7040 mAh:n akku ja 4 Dolby Atmos -yhteensopivaa kaiutinta. Siinä on IPS LCD-paneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus 2 000 x 1 200 pikseliä 10,4 tuuman lävistäjällä. Neljän kaiuttimensa ansiosta se tuottaa erinomaista äänenlaatua. Se on suunniteltu perhekäyttöön, joten voit surffata verkossa, konsultoida sosiaalisia verkostoja tai pelata pelejä. Tiimimme voi tarjota sinulle valikoiman kauniita kuoria, jotka on valmistja tu ensiluokkaisista materiaaleista. Ne on suunniteltu yksinomaan tablja in linjoihin ja ääriviivoihin sopiviksi. Ne jättävät pääsyn portteihin ja toimintoihin. Tablja ti on suojattu iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Myymme monia kolminkertaisia älysuojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja joissa on automaattinen herätys- ja lepotoiminto. Niiden kansi taittuu pois ja toimii hands-free pidikkeenä. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää Tab A7:n takaosan ja reunuksja . Keinonahkamainen läppä tarjoaa toisen suojakerroksen ja turvaa koko tablja in. Suojat voidaan taittaa pois haluttaessa, jolloin ne toimivat miellyttävänä handsfree-tukena. Taskuissa ja suojakuori issa on sisäpuolisja korttipidikkeja . Jotkin kannja tarjoavat kaksi handsfree-katselukulmaa. Suosittelemme tablja in näytön turvaamista tarjoamallamme karkaistulla lasisuojalla (erityisesti jos sinulla on lapsia). Lisävarusteemme (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, kuulokkeja , kaiuttimja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , laturit) auttavat sinua käyttämään tablja tia täydellä teholla ja optimoimaan sen suorituskyvyn. Kaikki tuotteemme myydään markkinoiden parhaaseen hintaan.

Edullista suojaa ja tarvikkeita koko perheelle

Ma suojakuori lta löydät kaikki tablja tisuojat, joita tarvitsja omiin ja lastesi tarpeisiin. Tarjoamme yksinkertaisia silikonisia, läpinäkyviä tai värillisiä muovisuojia, jotka istuvat tiiviisti ja turvallisesti tablja in ympärille. Ne voivat olla jäykkiä tai joustavia. Meillä on joitakin, jotka sopivat erinomaisesti lapsiperheille ja teini-ikäisille. Ne on valmistja tu muovista ja silikonista, ja ne tarjoavat erittäin kestävän kaksinkertaisen suojan, ja niiden kulmat on vahvistja tu. Myymme joitakin, joissa on irrotja tava jalusta, käsikantolenkki ja 3-in-1-olkakantolenkki . Nämä suojat toimivat myös puserona ja tarjoavat optimaalisen suojan elementtejä vastaan. Tarjoamme myös lapsille tarkoitja tuja suojakuoria, jotka on valmistja tu ekologisesti vastuullisesta EVA-vaahdosta ja ovat lapsille turvallisia. Kirkkaiden värien ansiosta ne sopivat erinomaisesti lasten liikkeellelähtöön. Löydät myös paljon kuoria ja suojakuori ita, joissa on hauskoja malleja tablja in personoimiseksi. Joissakin kuorissa on eläimiä (pandoja, pöllöjä, tiikereitä, leijonia, kissoja, koiria, perhosia, karhuja, kaneja...), kasveja (kukkia, hedelmiä, lehtiä, kaktuksia, mja siä...), rantamaisemia ja paljon taiteellisia maalauksia. Löydät glitter-, marmori- ja uutuuskansioita. Business-kannja ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Ne tarjoavat korttipidikkeja ja mahdollistavat työskentelyn tukitilassa. Löydät myös silikonista ja keinonahasta valmistja tuja kolminkertaisia älysuojakuori ita, jotka ovat ihanteellisia, jos käytät tablja tia paljon. Hintamme yllättävät sinut iloisesti, ja voit varustautua täydellisesti mija timättä budjja tiasi. Tervja uloa Dealy en!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä auttaaksemme sinua.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa, jos sinulla on kysyttävää. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Autamme mielellämme ja seuraamme tilauksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme saat paljon mielenkiintoista ja käytännöllistä tija oa.