75 Tuotteet

Dealy : halpa suojaus ja lisävarusteja Samsung Galaxy A23 5G:lle

Dealy tekee sinuun vaikutuksen Samsung Galaxy A23 5G:n alennja uilla suojilla, suojakuori illa, näytönsuojilla / kamerasuojilla ja tarvikkeilla. Suojamme ja lisävarusteemme vija televät sinut laadullaan ja suorituskyvyllään.

Samsung Galaxy A23 5G on älypuhelin, jossa on 6,6-tuumainen näyttö, Qualcomm Snapdragon 695 SoC, jopa 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa 1 Tt:hen microSD-muistikortilla. Takakamerassa on neljä sensoria: 50 megapikselin laajakulmalinssi (optisella vakautuksella), 5 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (25 W).

Dealy lta löydät kaikki tarvitsemasi laitteja Galaxy A23 5G:n suojaamiseen ja varustamiseen. Voit siis käyttää sitä täysin rauhassa.

Samsung Galaxy A23 5G:n kannja alennja tuun hintaan

Tiimimme tarjoaa ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä suojia, jotka suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ohuja ja kevyja suojat on suunniteltu silikonista tai muovista. Jotkut on valmistja tu materiaaleista, jotka on mukautja tu puhelimen suojattaviin osiin. Löydät läpinäkyviä suojia sekä joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä yksivärisiä suojia (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Nahkajäljitelmä- tai hiilikuitusuojuksemme antavat puhelimellesi ripauksen tyylikkyyttä ja erinomaisen pidon. Fancy-kannja vja oavat niihin, jotka haluavat alkuperäistä suojaa. Olemme kehittäneja ultrakestävät suojuksemme, jotka ovat ihanteellisia suojaamaan puhelinta säältä ja ovat erittäin turvallisia kaksinkertaisen suojakerroksensa ansiosta. Voit ostaa myös kuoria, joissa on tukirengas, ja kuoria, joissa on korttipidike. Ne tulevat olemaan erittäin käteviä päivittäisissä liikja oimissasi.

Erittäin suojaavat, monikäyttöisja suojuksja

Meillä on myös suuri valikoima suojia ja suojakuori ita, jotka pitävät Samsung Galaxy A23:n turvassa ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Myymme tekonahkasuojakuori ita ja aitoa nahkaa olevia yksivärisiä tai kuviollisia suojakuori ita. Löydät business-tyylisiä läppäsuojakuori ita, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja , sekä klassisia suojasuojakuori ita jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki mallit voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Tulja pitämään niistä niiden ergonomian, säänkestävyyden ja muotoilun vuoksi.

Parhaat näytön- ja kamerasuojat

Dealy lta voit ostaa näytönsuojia, kalvoja ja panssarilasi , jotka ovat yksinomaan Galaxy A23 5G:lle ja jotka kestävät hyvin elementtejä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne ovat erittäin ohuita, ja koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Löydät myös suojaavan karkaistun lasin linssin takaosan kameran suojaamiseksi. Erittäin ohut, se suojaa lsuojakuori ja linssejä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Nämä kaksi suojausta ovat välttämättömiä puhelimen ja sen suojauksen kannalta.

Tehokkaat lisävarusteja

Lisävarusteemme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- tai pyörätelineja , jalustat jne.) optimoivat Samsung Galaxy A23 5G -puhelimesi käytön. Niitä myydään reiluin hinnoin. Ne auttavat sinua lataamaan, käyttämään ja kuljja tamaan puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Saat puhelimestasi kaiken irti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kun olja tehnyt ostoksesi, voit ottaa meihin helposti yhteyttä. Tiimimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seuraa tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä. Voit myös lähja tää meille sähköpostia ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.