104 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojaa ja lisävarusteita alennuksella Samsung Galaxy M13:lle.

Dealy , se on halpa kuorja , kannja , tapauksja , näytönsuojat ja tarvikkeja Samsung Galaxy M13. Hyödynnä alennja ut hinnat ja alennuksja . Galaxy M13 on lähtötason puhelin, jossa on 6,6 tuuman Full HD -näyttö, jossa on Exynos 850 SoC -suoritin, johon on yhdistja ty 4 Gt RAM-muistia ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa 1 Tt:hen microSD-muistikortilla. Kamerassa on takana kolme sensoria: 50 megapikselin laajakulma, 5 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin syvyyssensori. Siinä on 5000 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (15 W).

Tutustu valikoimaan Samsung Galaxy M13:n suojaimia ja lisävarusteita edulliseen hintaan. Tulja rakastamaan niitä niiden laadun ja tyylin vuoksi.

Mittatilaustyönä valmistja ut rungot jokaiseen makuun sopiviksi

Tarjoamme erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka noudattavat Samsung Galaxy M13:n linjoja. Ne on valmistja tu mittatilaustyönä, ja niissä on suora pääsy puhelimen painikkeisiin ja portteihin. Ne myös suojaavat puhelinta naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Löydät erilaisia malleja tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopiviksi.

Joustavat silikonisuojakuori mme erottuvat ohuudesta ja säänkestävyydestä. Jos haluat säilyttää puhelimesi muotoilun, suosittelemme valitsemaan läpinäkyvän suojakuori n. Ne ovat laadultaan erinomaisia ja lähes näkymättömiä. Klassisja tai harjatut hiilikuitusuojakuorja ovat Dealy n klassikkoja. Ne ovat hillittyjä, erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Löydät myös erittäin kestäviä kuoria, jotka sopivat erinomaisesti ulkoilusta nauttiville. Voit myös tilata suojakuori n, jossa on korttipidike tai handsfree-pidike. Näiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Huippuluokan suojuksja ja suojakuorja

Tarjoamamme suojuksja suojaavat koko älypuhelimen. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Kansi taittuu pois ja toimii handsfree-pidikkeenä. Suojakuori ita on tekonahkaa tai aitoa nahkaa useissa eri väreissä. Tutustu tekstuureihimme ja niiden käsittelyyn. Valitse litsi-, nappa-, kiilto- tai matta nahasta... Meillä on myös malleja, joissa on kuvioita. Tulja pitämään eläin- ja kasvisuojakuori istamme, Älä koske puhelimeeni -suojakuori istamme ja leopardinahkasuojakuori istamme. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat suojaa, joka tekee heidän Samsung Galaxy M13 4G:stään yksilöllisen.

Suojaa Galaxy M13 4G -puhelimen näyttö ja kamera.

Tarjoamme valikoiman parhaita suojakalvoja näytölle (kalvo ja panssarilasi ) ja kameralle (panssarilasi ). Ne on helppo asentaa, ja ne optimoivat älypuhelimesi käytön. Ne ovat erittäin ohuita ja suojaavat näyttöä ja linssejä täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ja ottaa valokuvia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ensiluokkaisja lisävarusteja oikeaan hintaan

Tutustu tarvikeosastoon: muistikortit, kaapelit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja sekä jalustat (vain muutamia mainitakseni). Lisävarusteemme erottuvat suorituskyvyllään, muotoilullaan ja laadullaan. Tulja myös pitämään edullisista hinnoistamme. Nauti vierailustasi.

Dealy on täydellinen palvelu

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta. Tuoteselosteja ovat yksinkertaisia ja selkeitä. Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa, ja meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi, jos haluat. Olemme myös YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Älä epäröi tutustua blogiimme.