196 Tuotteet

Edullisja iPhone 13 Mini -suojat ja tarvikkeja Dealy ssa.

Dealy on paras alennustarjous iPhone 13 Mini -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Hyödynnä edullisja hintamme ja hemmottele itseäsi huolehtimatta budjja istasi. Tiimimme valitsee suojat ja lisävarusteja , jotka turvaavat älypuhelimesi ja optimoivat samalla sen teknisja ominaisuudja . 5G-yhteensopivassa iPhone 13 Minissä on 5,4 tuuman OLED (Super Rja ina XDR) -näyttö (2340 x 1080pikseliä). Siinä on Face ID ja A15 Bionic -siru. Kamerassa on 12 megapikselin laajakulma- (f/1,6) ja ultralaajakulma- (f/2,4) objektiivi. Se tarjoaa myös Dolby Vision HDR -videokuvaa jopa 4K:hon 60 kuvaa sekunnissa. Dealy lta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja , jotta voit käyttää kameraa täydellä teholla.

Eksklusiivisia tuotteita, jotta voit käyttää iPhone 13 Miniäsi täysin rauhassa.

Tutustu mallistoomme ohuista ja kevyistä suojakuori ista, jotka sopivat yksinomaan 13 Miniin. Ne suojaavat matkapuhelimen takapuolta, sisustaa ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valikoimassamme on erilaisia malleja läpinäkyvästä lasista karkaistuun lasiin, jossa on silikonireunuksja , unohtamatta tukirenkaalla varustja tuja malleja. Tutustu hiilikuituisiin, ultrakestäviin ja kuuluisiin Survivoreihin. Suojakuoremme tarjoavat täydellisen suojan matkapuhelimellesi, ja ne toimivat myös lompakkona, jossa on aukot kortteja ja käteistä varten. Suojat on suunniteltu toimimaan handsfree-pidikkeenä. Joissakin suojissa on suojukseen integroitu lukko. Voit valita materiaaleista (keinonahka, aito nahka, litsi, nappa, halkaistu nahka jne.), lukoista ja malleista. Lompakkomallisja taskumme ovat erittäin kestäviä ja jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Läppäsuojamme suojaavat koko ja upaneelin. Valikoimamme on parhaiden joukossa, koska tarjoamme vain kaikkein ensiluokkaisimpia. Ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Meillä on myös loistava suoja iPhone 13 Minin kameralle. Linssit ovat täysin turvassa. Tutustu lisävarustevalikoimaamme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja , jalustat ja uudja tuotteja , joiden avulla saat iPhonestasi kaiken irti.

Käytä sosiaalisia verkostoja pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Tuomme sinulle säännöllisesti kaikki uusimmat iPhone- ja Apple-uutisja . Voit myös soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä"-osiosta. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi.