39 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojaimia ja lisävarusteita Motorola Razr 50 Ultra -puhelimelle.

Motorola Razr 50 Ultra 5G on todellinen teknologiajalokivi, mutta sen ohuus ja hienostuneisuus tekevät siitä erityisen alttiin arjen vastoinkäymisille. Pelkkä pudotus, hankautuminen näppäimiin tai terävään esineeseen voi jättää rumia naarmuja tai, mikä vielä pahempaa, vahingoittaa kosketusnäyttöä. Sijoittamalla suojakuoreen voit varmistaa älypuhelimesi pitkäikäisyyden ja säilyttää sen ulkonäön koskemattomana.

Motorola Razr 50 Ultra 5G merkitsee uutta vaihetta taitettavien älypuhelinten maailmassa. Se hyödyntää edeltäjänsä vahvuuksia ja tehostaa niitä huippuluokan teknisillä innovaatioilla. Sen taittuva näyttö tarjoaa ennennäkemättömän visuaalisen kokemuksen, ja sen kamera tallentaa henkeäsalpaavia kuvia. Jotta tämän teknologisen jalokiven koko potentiaali säilyisi, on tärkeää suojata se räätälöidyllä kotelolla.

Suojaavan tehtävänsä lisäksi kotelon avulla voit muokata Motorola Razr 50 Ultra 5G -puhelintasi loputtomiin. Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti tyyliisi. Halusitpa sitten läpinäkyvää koteloa, joka tuo esiin puhelimesi alkuperäisen muotoilun, värikästä koteloa, joka tuo hauskuutta, tai tekonahkakoteloa, joka antaa hienostuneemman ilmeen, löydät varmasti etsimäsi.

Luota Motorolan suojaaminen Ma Coquen vastuulle.

Klassiset kuoret: jokapäiväinen suojaus

Klassiset kannet ovat suosituimpia! Ne tarjoavat erinomaisen kompromissin suojan ja yksinkertaisuuden välillä. Polykarbonaatista tai silikonista valmistetut suojakuoret mukautuvat täydellisesti Motorola Razr 50 Ultra -puhelimen muotoon ja tarjoavat samalla mukavan otteen. Niitä on saatavana monissa eri väreissä ja malleissa, joten voit muokata puhelimesi yksilölliseksi edullisemmin.

Läpinäkyvät rungot: yksinkertaisuus ja tyylikkyys

Läpinäkyvät kannet ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat korostaa älypuhelimensa alkuperäistä muotoilua. Laadukkaista materiaaleista valmistetut suojakuoret suojaavat tehokkaasti ja antavat samalla Motorola Razr 50 Ultra 5G:n värien ja kaarevien yksityiskohtien näkyä.

Keinonahkaiset kuoret: tyylikkäitä edulliseen hintaan

Jos haluat hienostuneemman ilmeen, valitse keinonahkainen kotelo. Tämä jalo materiaali jäljittelee täydellisesti aidon nahan ulkonäköä ja tuo älypuhelimeesi ripauksen eleganssia. Joustavat ja kestävät suojakuoret suojaavat puhelintasi tehokkaasti ja antavat sille ajattoman tyylin.

Suojakuoret , joissa on korttipidikkeet: jokapäiväinen käytännöllisyys

Korttikotelot ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat yksinkertaistaa jokapäiväistä elämäänsä. Niiden integroitujen korttipaikkojen ansiosta voit kuljettaa luottokortteja, henkilökorttia tai jopa muutamia seteleitä. Näiden käytännöllisten ja turvallisten koteloiden ansiosta voit jättää lompakon kotiin.

Rungot, joissa on tuki: mukavuutta sormenpäilläsi

Jalustalla varustetut kuoret sopivat erinomaisesti videoiden katseluun, videoneuvotteluihin tai reseptien seuraamiseen. Integroidun jalustan ansiosta voit asettaa älypuhelimesi ihanteelliseen kulmaan optimaalista mukavuutta varten.

Erittäin kestävät kuoret: maksimaalinen suojaus

Jos olet vaativa käyttäjä ja haluat Motorola Razr 50 Ultra 5G -puhelimellesi maksimaalisen suojan, erittäin kestävät suojakuoret on tehty sinua varten. Laadukkaista materiaaleista, kuten vahvistetusta polykarbonaatista tai TPU:sta, valmistetut suojakuoret tarjoavat optimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja naarmuja vastaan.

Räätälöidyt kuoret: luo oma yksilöllinen kuoresi

Henkilökohtaisilla rungoilla voit luoda rungon, joka on täysin oma. Voit lisätä suosikkikuviasi, kuvituksiasi tai tekstejäsi. Se on ihanteellinen tapa personoida älypuhelimesi ja tehdä siitä todella ainutlaatuinen.

Näytön- ja kamerasuojat: viimeinen puolustuslinja

Motorola Razr 50 Ultra 5G -puhelimen näyttö on erityisen herkkä naarmuille ja kolhuille. Sen suojaamiseksi tehokkaasti suosittelemme näytönsuojan asentamista.

Näytönsuojia on erityyppisiä:

  • Panssarilasi : se kestää naarmuja ja iskuja erittäin hyvin ja suojaa näyttöäsi optimaalisesti.
  • Pehmeä kalvo: joustavampi kuin panssarilasi , helppo asentaa ja poistaa.
  • Vakoiluohjelmasuojaus: vähentää huomattavasti näytön katselukulmia ja suojaa henkilökohtaisia tietojasi.

Kameran suojaus: jatkuvasti teräviä kuvia varten

Näytön tavoin panssarilasi suojaa kameran linssiä optimaalisesti. Se kestää naarmuja ja iskuja, eikä se vaikuta valokuvien laatuun.

Välttämättömät lisävarusteet Motorola Razr 50 Ultra -laitteen suojaamiseen

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä Ma Coquen tarjoamista lisävarusteista, joiden avulla voit käyttää Motorolaa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja nauttia sen teknisestä suorituskyvystä.

Nopea langaton laturi

Lataa Motorola Razr 50 Ultra ennätysajassa nopealla langattomalla laturillamme. Yhteensopiva langattoman Qi-latauksen kanssa, aseta puhelin vain telineeseen latausta varten. Sen tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa sisustuksessa.

Bluetooth-kuulokkeet

aidot langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joissa on aktiivinen melunvaimennus: uppoudut suosikkimusiikkiisi aidoilla langattomilla Bluetooth-kuulokkeilla, joissa on aktiivinen melunvaimennus. Nauti korkealaatuisesta äänestä ja täydellisestä meluneristyksestä, jotta kuuntelukokemus olisi upea.

Bluetooth-kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni: Bluetooth-kuulokkeissamme on korkean herkkyyden mikrofoni, joka takaa erinomaisen puhelunlaadun ja sopii erinomaisesti puheluihin ja verkkokokouksiin.

Langattoman latauksen kanssa yhteensopivat ulkoiset akut

Lataa puhelimesi liikkeellä ilman kaapelia.

Ma Coquen asiakaspalvelu: tarkkaavainen kuuntelu

Me Ma Coquessa kuuntelemme sinua. Tyytyväisyytesi on etusijalla. Siksi teemme kaikkemme tarjotaksemme sinulle laadukasta asiakaspalvelua. Tarvitsitpa sitten apua kuoren räätälöinnissä, tilauksen seurannassa tai ongelman ratkaisemisessa, tiimimme on valmiina auttamaan sinua.

Sitoumuksemme:

  • Virheetön reagointikyky: vastaamme pyyntöihisi mahdollisimman nopeasti.
  • Henkilökohtaista neuvontaa: neuvojamme auttavat sinua tekemään oikeita valintoja.
  • Nopea ja tehokas tilausten seuranta.
  • Asianmukaiset ratkaisut: jos ongelma ilmenee, teemme kaikkemme löytääksemme tyydyttävän ratkaisun.