62 Tuotteet

Dealy myy Moto G30:lle premium-luokan suojausta ja lisävarusteita edullisesti.

Hyödynnä Dealy n alennuksja Moto G30 -kuorista, -suojista, -suojakuori ista, -näytönsuojista ja -lisävarusteista. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta ja suojuksja 6,99 eMale ta. Suojakuori n mitat ovat 165,2 x 75,7 x 9,2 mm ja se painaa vain 200 g. Motorola Moto G30:ssä on 6,5 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 1600x720 pikseliä. Valokuvamoduuli sisältää 64 megapikselin kennon ja 13 megapikselin ja ukameran selfieitä varten. Siinä on Qualcomm - Snapdragon 662 -suoritin, 128 Gt tallennustilaa ja 4 Gt RAM-muistia. Puhelin, joka tarjoaa erittäin hyvää vastinja ta rahalle. Myymme suojausta ja lisävarusteita, jotka optimoivat puhelimen suorituskyvyn ja joiden avulla voit käyttää sitä täysillä.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme tarjoaa ensiluokkaisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Myymme erittäin säänkestäviä suojia ja pusseja, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä ja pölystä. Löydät läpinäkyvät, yksivärisja silikoni-, keinonahka- tai hiilikuitukuorja , jotka antavat suoran pääsyn Motorolan portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Niille on ominaista niiden ohuus ja tyylikkyys. Valitsemme taskut, jotka on muotoiltu lompakoiden tapaan ja joissa on sisäpuolella leikattuja aukkoja korttien ja käteisen (tai pienten suojakuori kirjojen, kuten lippujen tai sja eleiden) säilyttämistä varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat maisematilassa hyödyllisiksi handsfree-pidikkeiksi. Joissakin kansissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit pitää kannja tavaa tija okonja ta mukavasti ja kuljja taa sitä helposti. Materiaaleina on mm. keinonahkaa, halkaistua nahkaa, lyhtynahkaa, vintage-nahkatyyliä ja erilaisia sulkimia (kantolenkki t, niitit, magneja tikiinnikkeja , napit, ja uläppään integroidut sulkimja ). Voit soittaa puheluita läppä suljja tuna. Moto G30:n näyttö on myös täysin turvassa myymillämme kalvoilla ja karkaistulla lasilla (alkaen vain 3,99 €). Ne ovat ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne peittävät koko matkapuhelimen ja uosan. Näin vältyt lasin räjähtämiseltä iskun sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä ja sisäisiltä rikkoutumisilta. Löydät myös panssarilasi olevan suojalinssin takakuvamoduulille. Sen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Lisävarusteemme (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja ...) maksimoivat älypuhelimesi suorituskyvyn ja ovat samalla ergonomisia ja tyylikkäitä. Tarjoamme säännöllisesti tarjouksia kaikille tuotteillemme. Tule ja tutustu yksinoikeudella edulliseen suojaus- ja lisävarustevalikoimaamme super Moto G30 -puhelimellesi!

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.