137 Tuotteet

Säästä Xiaomi Redmi 9 kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy on paras valikoima Xiaomi Redmi 9:n suojaimia ja lisävarusteita. Tiimimme rakastaa tätä kiinalaisen valmistajan uutta lippulaivaa. Rakastamme sitä sen poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi perustason puhelimeksi. Puhelimessa on loistava tekninen suorituskyky - se on Google Pay -yhteensopiva NFC:n kautta, siinä on neljän sensorin kamera ja se on yhtä tehokas kuin Snapdragon 665 - sekä upea muotoilu ja erinomainen pito. Näyttö on 6,53-tuumainen IPS LCD -näyttö, jonka Full HD+ -tarkkuus on 2 340 x 1 080 pikseliä. Valokuvauksen osalta Redmi 9 tarjoaa päämoduulin (13 megapikselin kenno ja 27 millimja riä vastaava optiikan aukko f/2,2:lla), ultralaajakulmamoduulin (8 megapikselin kenno ja 15 millimja riä vastaava optiikan aukko f/2,2:lla), makromoduulin (5 megapikselin kenno ja optiikan aukko f/2,4:llä) ja syvyysmoduulin (2 megapikselin kenno). Lyhyesti sanottuna kyseessä on perustason puhelin. Alkutason puhelin, joka tekee työnsä hyvin ja johon olemme täysin tyytyväisiä. Tiimimme valitsee älypuhelimelle liiaksi suunnitellut suojauksja ja lisävarusteja . Niiden avulla voit käyttää sitä täysin rauhassa, ilman huolta kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Niitä kaikkia tarjotaan erittäin edulliseen hintaan ja ne ovat erittäin laadukkaita.

Huippuluokan suojaus erittäin edulliseen hintaan

Valitsemme vain tuotteita, jotka antavat sinulle täyden tyytyväisyyden. Tutustu silikoni- ja/tai premium-muovisuojakuori ihimme. Käytämme näitä materiaaleja, koska ne suojaavat puhelimesi parhaiten ja täydellisesti. Ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän kestävyyden iskuissa ja käyttöön liittyvissä sääolosuhteissa (naarmut ja pöly). Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuorien ympärille, ja niissä on tekonahkaverhoilu, joka tarjoaa toisen suojakerroksen. Suojakuorja on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina, ja ja uläpät taittuvat helposti hyödyllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin ohuita ja helposti asennja tavia. Ne suojaavat koko lasin ja näytön alueen. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin jos sitä ei olisi suojattu. Äläkä unohda jatkuvasti laajenevaa valikoimaamme upeita lisävarusteita: muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, auto-/pyöräkiinnikkeitä, jalustoja, kaiuttimia ja kuulokkeita... Et tule uskomaan niiden suorituskykyä, nerokkuutta ja uskomattoman edullisia hintoja.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme milloin haluat

Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa vastataksemme kysymyksiisi ja seurataksemme tilauksiasi. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman nopeasti kaikkiin pyyntöihisi ja kirjallisiin kysymyksiisi.