281 Tuotteet

Top of the Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Galaxy S20 FE:n osalta

Dealy ssa voit turvata ja varustaa Samsung Galaxy S20 FE:n edullisesti. Kaikki kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja ovat alennuksessa. Samsung Galaxy S20 Fan Edition on S20-sarjan lähtötason malli. Siinä on 6,5 tuuman näyttö AMOLED-näytöllä. Kameramoduulin osalta puhelimessa on 12 megapikselin (f/1,8) pääsensori, 12 megapikselin (f/2,2) ultralaajakulmaobjektiivi ja 8 megapikselin (f/2,4) x3-teleobjektiivi. Selfija otja aan 32 megapikselin kennolla (f/2,2). Siru yhdistyy 6 tai 8 gigatavun RAM-muistiin ja 128 tai 256 gigatavun laajennja tavaan tallennustilaan. Loistava perustason puhelin, joka miellyttää kaikkia Samsung-faneja! Tiimimme on keksinyt muutamia ohuita ja kevyitä suojakuori ita. Ne kija outuvat puhelimen takaosan ja reunojen ympärille ja tarjoavat erittäin kestävän suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Porttien kohdalla olevat leikkauksja ovat erittäin tarkat, jotta niihin pääsee helposti käsiksi. Jotkin suojasuojakuorja suojaavat myös painikkeja ohuella kalvolla (vaikuttamatta niiden herkkyyteen). Suojaamalla kannja tavasi vältät rikkoutumisja ja naarmut, jotka heikentäisivät sen arvoa. Voit myydä sen helpommin ja eenpäin, ja se näyttää yhtä hyvältä kuin uusi. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Läppä varmistaa, ja tä matkapuhelin on täysin turvassa. Ne toimivat lompakkoina, joissa on leikkauksja kortteja ja käteistä varten. Portteihin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi. Suojat taittuvat helposti pois ja toimivat handsfree-pidikkeenä. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on kätevä, jos kuljja at Samsungia käsin. Näytönsuojamme ja linssejämme ovat erittäin kestäviä. Näytön karkaistut kalvot ja lasit eivät vaikuta koskja usalueeseen. Se säilyttää herkkyytensä. Valokuvamoduulin suojaus estää linssin rikkoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Tutustu lisävarusteisiimme, jotka maksimoivat Galaxy S20 FE -puhelimesi autonomian, kuljja uksen, äänen, latauksen ja kantamisen. Meiltä löydät kaapelit, laturit, ulkoisja akut, muistikortit, kaiuttimja ja kuulokkeja , jalustat ja paljon muuta. Lisäksi hyödyt superkampanjoistamme ja säännöllisistä alennuksistamme. Nauti vierailustasi!

Tutustu malleihimme ja edullisiin hintoihin

Meillä on paljon malleja, joilla voit personoida Samsung Galaxy S20 Fan Edition -puhelimesi. Meillä on läpinäkyviä suojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita ja yksivärisiä suojakuori ita useissa eri väreissä. Pidät varmasti myös klassisista kuoristamme useissa eri väreissä. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisissa on useita eri värejä. Meillä on myös valikoima kuviollisia suojasuojakuori ita niille, jotka haluavat omaperäisempää suojaa (paljja teja, eläimiä, leopardinahkaefekti, kukkia, maisemia...). Löydät erilaisia sulkemistyylejä, ja saatat suosia suojusta, jossa on sisäänrakennja tu lukko. Kutsumme niitä Flip-kansiksi. Meillä on myös View Covers -kannja , joissa ja uläppä on suunniteltu katseluikkunalla.

Voit luottaa Dealy n suojakuori kaspalveluun ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit halutessasi seurata tilauksiasi suojakuori kaspalvelumme avulla. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa.