174 Tuotteet

Xiaomi Mi 10T Lite on täydellisesti suojattu ja varustja tu lisävarusteilla.

Hyödynnä Dealy n alennuksja ja alennuksja suojata Xiaomi Mi 10T Lite haluamallasi tavalla. Tutustu ensiluokkaisiin ja edullisiin suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin ja tarvikkeisiin. Mi 10T Lite tarjoaa suorituskykyynsä nähden poikkeuksellista vastinja ta rahalle. Puhelimessa on tasainen, porattu näyttö. Se painaa 214 grammaa ja on kooltaan 160,9 x 73,2 x 9 millimja riä. Sen 6,67-tuumainen 20:9-muodossa oleva paneeli tarjoaa IPS LCD -näytön Full HD+ -tarkkuudella ja mukautuvalla 120 Hz:n virkistystaajuudella. Se on 5G-yhteensopiva Snapdragon 750G:n ja 6 gigatavun RAM-muistin ansiosta. Mitä tulee kameramoduuliin, puhelimen takaosassa on 64 megapikselin pääsensori (f/1,89), 8 megapikselin ultralaajakulma-anturi 120 asteen näkökentällä (f/2,2), 2 megapikselin makrolinssianturi (f/2,4) ja 2 megapikselin syvyysanturi (f/2,4). Etupuolella on 16 megapikselin ja usensori (f/2,45) selfieitä varten. Se tarjoaa loistavan akunkeston ja tukee myös NFC:tä, Wi-Fi 6:ta ja Bluja ooth 5:tä. Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojakuoria, jotta voit nauttia arvokkaasta älypuhelimestasi täysillä.

Paras Rungot, tapauksja , näytönsuojat ja tarvikkeja markkinoilla

Tiimimme valitsee huippuluokan suojauksja ja lisävarusteja , joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysillä. Suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja suojaavat erinomaisesti puhelimen takaosaa, reunoja, valokuvamoduulia ja painikkeita. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Löydät läpinäkyviä kuoria, kuoria, joissa on hienoja kuvioita, yksivärisiä kuoria joustavasta tai jäykästä silikonista, suojia, joissa on korttipidikkeja , ja muita, joissa on tukirengas. Suojamme ja suojakuori mme suojaavat koko älypuhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Nämä suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden kansi toimii handsfree-pidikkeenä. Joissakin suojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki . Valikoimastamme löydät huippuluokan suojaa alennja tuun hintaan. Meillä on nahkaisia tai tekonahkaisia suojasuojakuori ita, hienoja suojakuori ita ja monikorttisuojia, jotka ovat ihanteellisia ammattilaisille. Kalvot ja panssarilasi suojaavat Mi 10T Liten näyttöä. Lisävarusteja (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, jalustat, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja jne.) sopivat täydellisesti puhelimeen ja optimoivat sen suorituskyvyn. Kun valitsja meidät, hyödyt uskomattoman alhaisista hinnoista ja monista tarjouksistamme kaikille tuotteille.

Hyvät hinnat, ammattimainen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Olemme käytja tävissäsi ja autamme sinua tutkimuksissasi joka päivä tekstiviestillä (06 44 64 68 65), sähköpostitse tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja pystymme seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.