40 Tuotteet

Premium alennus Galaxy Z Fold 2 kannja , tapauksja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Suojaa ja koristele Samsung Galaxy Z Fold 2 -puhelimesi Dealy lta alennja uilla suojakuori illa, suojilla, näytönsuojilla ja tarvikkeilla. Galaxy Z Fold 2 on Samsungin taittuvan puhelimen toinen versio. Siinä on sisempi Infinity Flex AMOLED -näyttö, jonka läpimitta on 7,77 tuumaa, ja toinen 6,23-tuumainen näyttö vasemmalla puolella. Kannja tavassa on Qualcommin Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri. Se tarjoaa 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Akun kapasiteja ti on 4 500 mAh. Se on 5G-yhteensopiva. Tiimimme tarjoaa puhelimelle täyden valikoiman huippuluokan suojausta ja lisävarusteita. Hyödynnä edullisja hintamme, jotta saat puhelimestasi kaiken irti.

Laadukas suojaus ja lisävarusteja taitja tavalle puhelimelle

Tiimimme tarjoaa erinomaisja , ylellisja suojakuorja , jotka suojaavat Galaxy Z Fold 2 -puhelimesi täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (muovi ja silikoni / silikoni ja aito nahka). Ne on suunniteltu noudattamaan matkapuhelimesi linjoja ja ääriviivoja täydellisesti. Niiden avulla voit taittaa ja taittaa puhelimen loputtomasti. Tarjoamme laadukkaita suojakuoria, jotka on rakennja tu silikonikuoren ympärille. Suojus levitja ään toiseksi kerrokseksi, mikä mahdollistaa älypuhelimen optimaalisen käytön. Suojakuori issa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Niissä on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen, kun Z Fold 2 -laitja ta kannja aan käsin täysin turvallisesti. Tutustu lisävarusteisiimme: kaapelit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, kaiuttimja ja kuulokkeja , jotka sopivat täydellisesti Samsungin käyttöön. Suosittelemme suojaamaan näytön ja valokuvamoduulin erittäin läpinäkyvillä, säänkestävillä kalvoillamme.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme

Suojakuori kaspalvelumme palvelee tilausten ja toimitusten seurannassa numerossa 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebbokissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.