239 Tuotteet

Dealy : iPhone 14:n suojaus ja lisävarusteja , jotka on pakko hankkia

Hyödy Dealy n alennuksista ja alhaisista hinnoista iPhone 14 -suojakuori issa, suojissa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Löydät parhaan suojan ja tarvikkeja edullisesti. Tutustu poikkeukselliseen valikoimaamme, jonka avulla voit käyttää iPhone 14:ääsi parhaissa olosuhteissa. Valitsemme huippulaadukkaita tuotteita, jotka täyttävät odotuksesi laadun, turvallisuuden ja muotoilun suhteen. Olemme kehittäneja valikoimamme varmistaaksemme, ja tä olja täysin tyytyväinen. Suojat suojaavat älypuhelimen takapuolta, sisäpuolta ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat puhelimessa kuin toiselta iholta. Lisävarusteja optimoivat sen suorituskyvyn, ja voit käyttää sitä täysin rauhassa.

Runkomallit tarpeisiisi sopiviksi

Löydät läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Ne erottuvat kristallinkirkkaalla ulkonäöllään. Silikonireunoilla varustja ut karkaistut lasisuojakuorja ovat loistavia ja tarjoavat erinomaisen suojan. Kutsumme sinut tutustumaan moniin malleihimme. Tutustu hiilikuitukuoriin, jotka erottuvat hienostuneisuudellaan. Olemme tehneja laajemman valikoiman, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Laajennamme myös suojakuori valikoimaamme handsfree-tuella ja erittäin kestävillä malleilla. Sen lisäksi, ja tä ne suojaavat matkapuhelintasi, voit käyttää sitä handsfree-tilassa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Löydät myös suojakuori ita, joissa on korttipidike, uutuussuojakuori ita ja vja okja jusuojakuori ita. Ne kaikki ovat saatavilla markkinoiden parhaaseen hintaan.

Ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojuksja

Meillä on suojasuojakuori ita, jotka pitävät iPhone 14:n täysin turvassa ja jotka toimivat myös lompakkona ja joissa on aukot kortteja ja käteistä varten. Voit valita materiaaleista (tekonahka, aito nahka, lychee-tyyli, nappa- tai halkaistu nahka...). Myymme kansia, joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko (flip-kannja ), kansia, joissa on näköikkuna (view-kannja ) ja suojakuori ita, joissa on magneja tilukko. Lompakkotyylisja suojuksemme ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Ne kiinnittävät koko ja upaneelin. Voit valita materiaaleista (keinonahka, aito nahka, litsi, nappa, halkaistu nahka jne.), lukoista ja malleista. Lompakkotyylisja suojuksemme ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Tutustu valikoimaamme eksklusiivisia suojia iPhone 14:lle. Joissakin on irrotja tava kuori, ja toisissa on optimoitu korttipidike tai tasku, jossa voit säilyttää rahaa tai kuulokkeita. Löydät varmasti ja simäsi businesssuojakuori ista hienoihin kuoriin.

Löydä parhaat näytön- ja kamerasuojat

Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi iPhone 14:n näyttöön ja kameraan on yksi parhaista, koska tarjoamme vain parasta. Ne kestävät kolhuja, naarmuja, tahroja ja pölyä. Löydät näytönsuojia, jotka erottuvat ohuudellaan. Ne on helppo asentaa, ja ne mahdollistavat optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Meiltä löytyy myös panssarilasi iPhone 14:n kameraan. Erittäin läpinäkyvä, sen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Linssit ja lasi eivät vahingoitu.

Tehokkaat lisävarusteja

Tutustu lisävarustevalikoimaamme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja , jalustat ja uudja tuotteja , joiden avulla saat kaiken irti iPhone 14 -puhelimestasi. Ne on suunniteltu optimoimaan puhelimesi suorituskyky ja antamaan sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Niitä myydään lyömättömiin hintoihin ja ne antavat sinulle täyden tyytyväisyyden.

Dealy , täydellinen palvelu juuri sinulle.

Dealy ei tarjoa vain edullisia iPhone 14 -suojia ja -tarvikkeita, vaan myös helppokäyttöisen verkkosivuston ja turvallisen tilauksen. Saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja voit hyödyntää suojakuori kaspalveluamme, joka on käytja tävissä 7 päivää viikossa. Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin annja tuun numeroon. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok). Nauti vierailustasi.