78 Tuotteet

Paras valikoima Rungot, kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja OnePlus 8T:n osalta

Dealy tarjoaa upean kokoelman edullisia kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita OnePlus 8T:lle. Tämä huippuluokan älypuhelin on varustja tu Qualcomm Snapdragon 865 SoC:llä yhdistja tynä 8 tai 12 GB RAM-muistiin ja 128 tai 256 GB tallennustilaan. Takana on lohko, jossa on neljä valokuvausmoduulia: 48 megapikselin pääkuvamoduuli, 16 megapikselin ultralaajakulma, makro ja syvyyssensori, jossa on 5 ja 2 megapikseliä. Siinä on 4 500 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 65 W:n pikalatauksen kanssa. Se erottuu nykytrendistä 6,55-tuumaisella Full HD+ (eli 402 PPP) -litteällä näytöllä, ja se painaa vain 188 grammaa. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat tuotteja , jotta saat kannja tavastasi kaiken irti.

Huippuluokan tuotteita edulliseen hintaan

Löydät tarpeisiisi ja vaatimuksiisi sopivat suojaimja ja lisävarusteja . Suojakuorja ovat silikonia, muovia, panssarilasi tai yhdistelmämateriaaleja (muovi- tai panssarilasi ja silikonireunuksja ). Ne ovat erittäin ohuita ja kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kuorissa on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta toimintoihin pääsee helposti käsiksi. Tarjoamme läpinäkyviä kuoria ja klassisia kuoria hiilikuidusta, keinonahasta, Ultra Erityiskestävä ista ja kuuluisasta Survivorista... Joissakin kuorissa on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Niiden avulla voit käyttää älypuhelintasi handsfree parhaalla mahdollisella tavalla. Ultraohuja suojuksemme suojaavat koko matkapuhelimen elementtejä vastaan. Ne on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolella on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Tarjoamme sekä yksivärisiä ja tä kuviollisia nahkatyylisiä suojakuori ita. Voit turvata OnePlus 8T:n näytön eksklusiivisilla, erittäin kestävillä suojasuojakuori illamme. Ne estävät rikkoutumisen, vahingollisja naarmut ja käytön aikana ärsyttävät jäljja ja mahdollistavat samalla vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Tutustu tarvikeosioomme. Tarjoamme ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, muistikortteja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia ja kuulokkeita... Ne kaikki sopivat täydellisesti OnePlus 8T:n sujuvaan käyttöön.

Meidät on helppo tavoittaa

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Keskustelemme mielellämme tilauksistasi kanssasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.