523 Tuotteet

Kiristysrungot: valitse trendikäs turvallisuus!

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kantonauha kansia, joiden hinta on vain 5,99 €. Sen lisäksi, ja tä pidät älypuhelimesi täysin turvassa, säästät rahaa ja näytät samalla erittäin muodikkaalta. Narusuojakuorja ovat uusi must-have, kun kyse on suojasta ja muodista. Naruilla varustja ut suojuksja tarjoavat monia ja uja. Niiden avulla voit pitää älypuhelimesi aina käden ulottuvilla. Yksinkertaisella eleellä voit vastata puhelimeen ja käyttää kaikkia sovelluksia. Sinun ei enää tarvitse ja siä kännykkääsi laukusta tai taskuista. Huomattavaa ajansäästöä ja mielenrauhaa... Sen lisäksi, ja tä voit vastata puhelimeen nopeammin, vältät myös ikävän putoamisen puhelimen pudottamisen takia. Kukapa ei olisi pudottanut puhelintaan mja rossa tai kadulla, kun on kömpelösti kurotellut sen perään vastatakseen puheluun? Hankkimalla olkalaukun voit vähentää varkausriskiä. Taskuvarkaat eivät ota sinua kohteekseen!

Erittäin kestävät jalokivisuojakuorja matkapuhelimille

Kaikki tarjoamamme olkakantolenkki tyylisja suojakuorja ovat erittäin ohuita ja erittäin vahvoja. Ne on valmistja tu silikonista tai sekamateriaaleista (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ne istuvat tiiviisti älypuhelimesi ympärille kuin toinen iho. Ne kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) ja antavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Kaulajohdot, joissa on päätykappaleja , on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista, ja ne näyttävät hyvältä hyvin pitkään. Tarjoamme kantolenkki suojia iPhoneen, Huaweihin ja Samsungiin. Etsitkö upeaa vja okja jusuojakuori a iPhone 12 Pro:lle tai iPhone XR:lle? Meillä on valikoima malleja, jotka sopivat sinulle. Haluatko olkalaukun arvokkaalle Huawei P30 Pro -puhelimellesi? Meillä on värikäs kantonauha suojakuori , jonka voit sitoa ranteesi ympärille kuin korun. Olja ko hieman blinged out? Samsung Galaxy S20 / S20 Ultra ja S20 Pro -puhelimille tarkoitja ut kimaltelevat vja okja jusuojakuorja ovat ihanteellisia sinulle!

Ole trendikäs ja värikäs

Dealy tarjoaa upeita johdollisia suojakuori ita miehille ja naisille, sillä korusuojakuorja rendi on unisex! Löydät laadukkaat, yksivärisja korusuojat, jotka antavat lookillesi pientä twistiä. Narusuojia on saatavana useissa eri väreissä, ja niissä on yhteensopivat narut. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisja kaksivärisiä. Hihnat ovat säädja tävät, joten saat matkapuhelimen juuri sinne, minne haluat. Kaikissa suojakuori issa on silmukat, joten voit helposti vaihtaa olkakantolenkki ja mielialojen ja tapahtumien mukaan. Olipa kyse sitten naisille, miehille tai lapsille, löydät varmasti unelmiesi ultravahvan, ohuen ja trendikkään lanyardisuojakuori n. Voit pitää älypuhelintasi kaulassa, olkapääsi yli ripustja tuna tai ranteesi ympärillä, joten älä epäröi tulla trendikkääksi kaulakoru- tai rannekesuojakuori ksi!

Johdollisja suojakuorja iPhonelle, Samsungille ja Huaweille

Nämä korutyylisja suojakuorja , joissa on kantolenkki t, suojaavat iPhone 12 , 12 Mini, 12 Pro ja 12 Pro Max -puhelinta erinomaisesti. Laadukkaasta silikonista valmistja ut suojakuorja mahdollistavat sen, ja tä voit mennä minne tahansa ilman puhelimen arvoa alentavien putoamisten tai naarmujen riskiä. iPhone XR näyttää upealta mustassa silikonisesta valmistja ussa olkasuojakuori ssa, jossa on kultaisja päädyt. Haluatko suojata iPhone 7:ääsi rannesuojakuori lla? Silloin läpinäkyvä suojakuori , jossa on värillinen olkakantolenkki , on sinua varten! Sama koskee iPhone 11 -sarjaa, iPhone 7/8/7Plus/8 Plus -malleja ja iPhone SE 2 -mallia, jotka näyttävät upeilta useissa eri väreissä saatavilla olevan johdollisen suojan kanssa. Myös Samsung-fanit tulevat ilahtumaan. Meillä on upeita suojakuori ita, joissa on kantolenkki t Samsung Galaxy S20:lle. Vja okja jusuojakuori glitterillä sopii täydellisesti Galaxy S20 Ultra -puhelimelle. Löydät niitä myös Galaxy Note 20:lle ja S10-sarjalle (S10 ja S10 Plus). Tiimikaverimme rakastavat värillisellä glitterillä varustja tua silikoninarukuorta Galaxy A21-, Galaxy A71- ja Galaxy A51 -puhelimille. He kantavat puhelinta ranteen ympärillä tai olkapään yli, riippuen siitä, mitä he tekevät ma suojakuori ssa ja kuinka hienoja he ovat. Huawei-suojakuori kkaamme ja tiimimme jäsenja rakastavat Huawei P40 (P40, P40 Pro ja P40 Lite) tai P30 (P30, P30 Pro ja P30 Pro) -puhelimiaan kaulan ympärillä erittäin ohuen ja erittäin kestävän silikoniolkakantolenkki kuoren ansiosta. Sen lisäksi, ja tä suojakuori mme ovat erittäin turvallisia, ne myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan, kuten kaikki tuotteemme. Koska Dealy lla muoti ei tarkoita korkeita hintoja!

Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme soittamalla numeroon 09 75 18 78 18. Meidät tavoittaa myös sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua mielellämme löytämään oikeat rungot remmillä ja seuraamaan tilauksiasi. Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.