88 Tuotteet

Suojaa ja koristele Xiaomi Redmi 8 -puhelimesi.

Dealy suojaa ja varustaa Xiaomi Redmi 8 -puhelimesi valikoimalla huipputuotteita edulliseen hintaan. Suojakuoriemme ansiosta voit hyödyntää kaikkia matkapuhelimen ominaisuuksia: 6,2 tuuman IPS LCD-näyttö, Snapdragon 439 yhdistja tynä 3 GB RAM-muistiin, 32 GB tallennustilaa, 5 000 mAh akku ja 12 + 2 megapikselin kaksoiskameramoduuli. Se tarjoaa erinomaisen akunkeston ja on erittäin vuorovaikutteinen. Luottamalla Dealy en voit käyttää laitja tasi kuin uutta pitkään.

Räätälöi Xiaomi alennja tuun hintaan

Dealy suojaa Xiaomi Redmi 8 -puhelimesi täydellisesti ja mukauttaa sen alennja tuun hintaan! Tiimimme valitsee Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, tarvikkeja ja näytönsuojat yksinoikeudella kannja tavaa tija okonja tasi varten. Niiden ansiosta voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi ilman huolta kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Voit valita ihanteellisen suojan hiilikuitukuoresta keinonahkaiseen tai aitoon nahkakuoreen. Se sopii elämäntyyliisi ja antaa sinulle helpon pääsyn puhelimesi portteihin ja toimintoihin. Näytönsuojamme (kalvo ja panssarilasi ) on erittäin helppo asentaa ja poistaa. Tutustu hienoihin suojiin (joissa on eläimiä, kukkia, paljja teja jne.), lompakkomallisiin aitoa nahkaa oleviin suojakuori ihin, joissa on kantolenkki t, ja suojiin, joka toimii myös handsfree-pidikkeenä. Tarjoamme myös lisävarusteita (ulkoisja akut, kuulokkeja , laturit, kaiuttimja jne.), joiden avulla saat kaiken irti Redmi 8 -suojakuori stasi.

Dealy auttaa sinua ostamaan Redmi 8:n!

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojeluneuvojiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme oston yhteydessä ja tilauksen tekemisen jälkeen. Olemme avoinna 7 päivää viikossa.