173 Tuotteet

Säästä Note 9 Pro 5G -suojissa, -suojakuori issa, -näytönsuojissa ja -tarvikkeissa.

Dealy lla on paras tarjous suojakuori ista, suojakuori ista, näytönsuojista ja lisävarusteista Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G:lle. Säästä rahaa ja saat parhaat tarjouksja ! Redmi Note 9 Pro 5G:n myötä Xiaomi tarjoaa matkapuhelimen , jossa on 6,67 tuuman paneeli ja 120 Hz:n LCD-näyttö. Sen mitat ovat 165,38 x 76,8 x 9 mm. Takakameramoduulissa on 108 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori ja kaksi muuta 2 megapikselin sensoria. Etupuolella on 16 megapikselin selfie-sensori. Puhelimessa on Snapdragon 750G -suoritin ja 4 820 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 33 W:n laturin kanssa. Tiimimme valitsee suojauksja ja lisävarusteja , jotka turvaavat älypuhelimesi ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysimääräisesti.

Erittäin kestävät, korkealaatuisja tuotteja

Pyrimme jatkuvasti uudistamaan tarjontaamme ja ehdottamaan innovatiivisia ja käytännöllisiä tuotteita. Tutustu ohuisiin ja kevyisiin suojakuori ihimme, jotka sopivat yksinoikeudella matkapuhelimesi linjoihin. Meillä on läpinäkyviä, panssarilasi , silikonia ja ensiluokkaisia muovisuojakuori ita. Löydät joitakin, joissa on rengas, josta tulee handsfree-tuki jokapäiväiseen käyttöön. Meillä on hiilikuitusuojakuori ita, kuviosuojakuori ita ja klassisja Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori mme. Lompakkomallisja suojuksemme ja pussit kestävät myös hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Löydät ainutlaatuisen materiaalivalikoiman (keinonahka, aito nahka, litsi, nappa jne.). Tarjoamme laajan valikoiman hienoja suojakuori ita, kuten kuuluisan leopardinahkakannen. Valitse ultrakestävä näytönsuoja ja voit olla varma, ja tä koskja usalue on optimaalinen. Tarvikkeemme kehittyvät jatkuvasti markkinoiden mukana. Löydät ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä ja uusia tuotteita. Toivomme, ja tä nautit vierailustasi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja pystymme seuraamaan tilauksiasi ja kertomaan sinulle kaiken tuotteistamme. Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.