25 Tuotteet

Kaikki suojauksja ja lisävarusteja Honor 9X Lite -puhelimelle edulliseen hintaan

Dealy tarjoaa edullisia suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita Honor 9X Lite -puhelimelle. Ota kaikki irti puhelimestasi turvaamalla se ultrakestävillä suojauksillamme lyömättömiin hintoihin. Honor 9X lite on varustja tu 6,5 tuuman Full HD (2340 x 1080 pikseliä) LPTS LCD-näytöllä, jossa on lovi, joka kattaa yli 90 % ja upinnasta. Kameramoduuli sisältää 48 megapikselin pääsensorin f/1,8-aukolla ja 8 megapikselin syväterävyyssensorin. Akku on 3 750 mAh ja siinä on micro-USB. Muotoilultaan edullinen puhelin on suojattava iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Dealy tarjoaa laajan valikoiman suojauksia ja lisävarusteita, joilla voit personoida puhelimesi.

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytön suojaus ja tarvikkeja edulliseen hintaan juuri sinua varten

Tiimimme valitsee suojakuorja ja suojakuorja , jotka ovat erittäin ohuita, erittäin kevyitä ja erittäin kestäviä putoamisen sattuessa, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Näytönsuojien avulla voit olla helposti vuorovaikutuksessa ja näytön koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Honor 9X Lite -laitteesi on pitkään uudenveroinen ja voit halutessasi myydä sen helpommin. Tarjoamme huippuluokan suojausta, erittäin kestäviä kuoria (läpinäkyvistä kuoriin, joissa on korttipidikkeja tai tukirengas) ja taskuja, jotka on valmistja tu kestävistä ja tyylikkäistä materiaaleista. Näin voit nauttia kännykästäsi missä ikinä liikutkin. Tutustu lisävarusteisiimme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.), jotka ovat ergonomisia ja helppoja kuljja taa. Dealy n kanssa 9X Lite on todella turvassa!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme ja tilausten seurantaa koskeviin kysymyksiin.