60 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojaa ja lisävarusteita alennuksella Samsung Galaxy A03s -puhelimelle.

Dealy lta löydät Samsung Galaxy A03s -puhelimelle sopivat rungot, kannja , suojakuorja , näytön- ja kamerasuojat sekä tarvikkeja edullisesti. Hyödynnä erikoishinnat ja alennuksja kaikista tuotteista. Galaxy A03s:n voimanlähteenä toimii Mediatek Helio P35 SoC, jossa on jopa 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla 1 Tt:hen. Kamerassa on kolme sensoria, mukaan lukien 13 megapikselin sensori, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (15 W). Tästä puhelimesta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja edullisempaan hintaan. Hemmottele myös itseäsi ostamalla malleja, jotka täyttävät myös sinun toiveesi.

Huippulaadukkaat rungot ja tarvikkeja pienelle budjja ille

Tiimimme valitsee suojan ja lisävarusteja , joista sinun pitäisi pitää ja jotka optimoivat matkapuhelimesi suorituskyvyn. Myymme mittatilaustyönä tehtyjä suojia, jotka sopivat täydellisesti puhelimesi linjoihin. Ne suojaavat puhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä ja antavat samalla suoran pääsyn painikkeisiin ja portteihin. Löydät joustavat silikonisuojat, läpinäkyvät suojakuorja , hiilikuitusuojat ja harjatut suojakuorja . Ultra Erityiskestävä -suojakuori mme ja Survivor ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Löydät myös kuorja , joissa on korttipidikkeja , ja kuorja , joissa on käytännöllinen irrotja tava pidike A03s-kortin handsfree-käyttöä varten. Tarjoamme myös suojakuoria, jotka suojaavat koko puhelinta säältä. Se on suojattu naarmuilta, jäliltä, pölyltä, kylmältä ja kosteudelta. Lompakkoina suunnitellut kuorja , joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja , ovat erittäin käteviä päivittäisissä toiminnoissasi. Suojat voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jotta niitä voi käyttää mukavasti vaakatasossa. Jotkin suojakuorja on valmistja tu keinonahasta ja toisja aidosta nahasta. Suojakuori ita on kahta eri väriä, joissa on erilaisia kuvioita ja kuvioita. Löydät klassisia malleja, kuten Leopard Skin Effect -suojakuori n, joka on suuri hitti ja erottuu omaperäisyydellään. Tarjoamme eksklusiivisen valikoiman näytönsuojia Galaxy A03s:lle (kalvo ja panssarilasi ) ja kameralle (panssarilasi ). Ne on helppo asentaa, ja ne optimoivat puhelimesi käytön ja suojaavat sitä säältä. Voit myös vierailla Samsung Galaxy A03s -tarvikkeille omistja ussa osiossamme. Tarjoamme muistikortteja, kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, kaiuttimia, kuulokkeita, korvakuulokkeita, auto- ja pyöräpidikkeitä... Ne ovat kaikki huippulaatua ja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Nauti vierailustasi Dealy ssa.

Suojakuori kaspalvelumme on nopeaa ja tehokasta

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.