23 Tuotteet

MacBook Pro 13'' (2020) -mallin parhaat suojaimja ja tarvikkeja edulliseen hintaan.

Hanki hyviä tarjouksia MacBook Pro 13'' (2020) -suojakuori ista, -holmeista, -näytönsuojista ja -tarvikkeista Masuojakuori lta. Löydät suojaimja ja tuotteja alennuksella ja saat kannja tavastasi kaiken irti. MacBook Pro 13" (2020) on varustja tu Apple Silicon (ARM) M1 SoC:llä. Se käyttää macOS 11 Big Suria ja tarjoaa yhteensopivuustilan, jossa voi ajaa x86- (Intel) sovelluksia. Applen uusi siru vja oaa kehittäjiin ja luoviin ihmisiin, jotka työskentelevät valokuva-, video- tai musiikkiohjelmistojen parissa. Se lupaa kilpailijoita nopeampaa suorituskykyä, optimaalista grafiikkaa ja sovellusnopeuksia koodin tai 3D:n luomiseen. MacBook Pro 13":n (2020) muotoilu säilyttää TouchBar- ja koskja usalustan sekä painon (-1,5 kg). Mikrofoneissa on kolme studiolaatuista mikrofonia videopuheluiden tehostamiseksi. Tija okoneessa on 13,3 tuuman Rja ina-näyttö (2560 x 1600 pikseliä, 227 dpi), jonka kirkkaus on jopa 500 nits. Touch ID -tunnistin on edelleen Touch Bar -näyttöpalkissa. Hyperluotja tava tija okone, jonka pitäisi miellyttää kaikkia.

Ensiluokkainen suoja kaikille

Dealy tarjoaa laajan valikoiman suojakuori ita ja suojuksia, joiden avulla voit käyttää ja kuljja taa MacBook Pro -tija okonja tasi turvallisesti. Valitsemme vain laadukkaita tuotteita. Löydät suojakuori ita, jotka on suunniteltu yksinomaan tija okonja tasi varten. Ne on valmistja tu muovista tai silikonista. Ne koostuvat kahdesta osasta: toinen matkapuhelimen ylä- ja toinen alaosaan. Ne on helppo asentaa ja ne on suunniteltu tuulja tumaan normaalisti. Nämä suojakuorja sopivat täydellisesti MacBookin linjoihin ja niistä tulee kuin toinen iho. Ne jättävät portit saataville tarkkojen leikkaustensa ansiosta. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi täysin rauhassa ja olla suojassa sääolosuhteilta. Vältät huonon sään, joka voi pilata tija okoneesi ja saada sen menja tämään arvonsa. Kannja tavan tija okoneen suojaaminen suojasuojakuori lla helpottaa sen jälleenmyyntiä. MacBook Pro 13" (2020) -tija okoneelle tarkoitja ut holkit, suojakuorja ja pussit ovat tyylikkäitä ja erittäin turvallisia. Niiden avulla voit kuljja taa tija okonja tasi helposti ja turvallisesti. Suojakuorja ja pussit ovat ihanteellisia lisävarusteiden säilyttämiseen ja henkilökohtaisten tavaroiden lisäämiseen. Kun valitsja meidät, hyödyt edullisista hinnoistamme ja tarjouksistamme.

Näytönsuojat ja halvat tarvikkeja Macille

Tutustu valikoimaan näytönsuojia ja lisävarusteita MacBook Po 13" (2020) -malliin. Löydät eksklusiivisia kalvoja ja panssarilasi , jotka on helppo asentaa. Kalvot eivät kupli tai jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Näyttö pysyy uudenveroisena ja kirkkaus on aina erinomainen ja mukautja tu näkemääsi. Löydät kaikki tarvitsemasi lisävarusteja , joilla saat kannja tavastasi kaiken irti.

Ota yhteyttä suojakuori kkaaseemme, jotta voimme auttaa sinua ja sinnöissäsi

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Siellä voit seurata meitä, kuulla uutuuksista ja saada ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.