254 Tuotteet

Dealy : alhaisimmat hinnat Xiaomi Redmi Note 11 -suojille ja tarvikkeille

Hyödynnä Dealy n erittäin alhaisja hinnat Xiaomi Redmi Note 11 -suojakuori ille, suojuksille, näytönsuojille, linssisuojille ja tarvikkeille. Löydät parhaat tuotteja lyömättömiin hintoihin. Xiaomi Redmi Note 11 on puhelin, jossa on Mediatek Helio G88 SoC yhdistja tynä 4 Gt RAM-muistiin ja jopa 128 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-kortilla. Siinä on 4 takakuvasensoria. Siinä on 50 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi, makrolinssi ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 5000 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W). Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaan suojan ja lisävarusteja poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Hyödynnä alennuksemme ja kampanjamme varustautuaksesi haluamallasi tavalla.

Halvat Xiaomi Redmi Note 11 suojat ja tarvikkeja

Dealy lta löydät ja simäsi suojaimja ja tarvikkeja edulliseen hintaan. Voit ostaa ohuita, kevyitä suojia, jotka on suunniteltu yksinomaan puhelimesi linjoihin. Ne ovat erittäin tehokkaita elementtejä (kolhuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Ne mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojia, karkaistun lasin suojia, silikonisuojia tai muovisuojia, jotka ovat yksivärisiä tai joissa on kuvioita. Jotkut ovat jäykkiä, puolijäykkiä tai joustavia. Joissakin on hybridejä, joissa on jäykkä muovinen takaosa ja silikonireunuksja , jotka toimivat puskurina iskujen sattuessa. Löydät myös kuoria, joissa on rengas, joka toimii hands-free tukena videoiden tai elokuvien katselua varten. Kuitukuorja , Ultra Erityiskestävä ja Survivor, joissa on kaksinkertainen suojakerros, antavat sinulle maksimaalisen turvallisuuden äkillisen iskun sattuessa. Lompakkomallisja kuoremme pitävät koko matkapuhelimen turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Tarjoamme suojakuori ita useista eri materiaaleista: tekonahka, aito nahka, halkaistu nahka, lychee-tyylinen nahka, nappa, strutsinahka... Suojakuori issa on sisälle leikatut aukot korttien ja rahan säilyttämistä varten. Niiden kansi taittuu pois ja muuttuu käytännölliseksi handsfree-pidikkeeksi. Löydät myös hienoja suojakuori ita, kuten leopardinahkaisen suojakuori n, joka on ehdoton valinta kaikille puhelimillemme. Tutustu moniin bisnes- ja monikäyttöisiin malleihimme. Myymme myös ohuita ja kevyitä näytönsuojia, joiden avulla voit toimia sovellusten kanssa turvallisesti (säänkestävä kalvo ja panssarilasi ). Tarjoamme myös takakameran lasiin asennja tavaa panssarilasi sisältävää suojalinssiä. Se suojaa linssejä säältä. Löydät myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteja : ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräilykiinnikkeja ja paljon uusia tuotteita.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voimme seurata tilauksiasi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Odotamme innolla yhteydenottoasi. Jos haluat tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.