9 Tuotteet

Hyvät hinnat Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Redmi 10X

Dealy valitsee Xiaomi Redmi 10X:lle huippuluokan suojauksja ja tarjoaa ne alennja tuun hintaan. Hyödynnä tarjouksemme turvataksesi ja varustellaksesi matkapuhelimesi haluamallasi tavalla. Xiaomi tarjoaa 5G:tä tässä keskiluokan puhelimessa, joka on varustja tu MediaTekin Dimensity 820 SoC -piirillä. Siinä on 6,57-tuumainen Full HD+ AMOLED-näyttö HDR 10+ -yhteensopivuudella ja 4520 mAh akku. Siinä on nopea 33 W:n lataus. Redmi 10X:ssä on kolme kuva-anturia: 48 megapikselin päämoduuli 8 megapikselin laajakulmalinssillä, 2 megapikselin makroanturi ja 16 megapikselin ja ukamera. Puhelin on yhteensopiva 5G-, 4G-, 3G- ja 2G-yhteyksien, Wi-Fi 5:n ja Bluja ooth 5.1:n kanssa. Lyhyesti sanottuna: erinomainen puhelin 5G:n ensiaskeliin! Dealy tarjoaa ultrakestävää suojaa, joka on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimille. Tutustu tarjouksiimme, alennuksiimme ja kampanjoihimme!

Ensiluokkainen suoja alennuksella

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Redmi 10X -puhelimelle. Suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Ne jättävät suoran ja helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Suojat ja suojakuorja turvaavat koko älypuhelimen ja ne on suunniteltu lompakoksi, jotta voit säilyttää kortteja ja käteistä. Meillä on laaja valikoima suojakuori ita erilaisista, erittäin kestävistä materiaaleista (klassinen keinonahka, aito nahka, nappa-tyyli, kangas jne.). Valitsemme markkinoiden parhaat kalvot ja karkaistut lasit. Erittäin kestävät ja helposti asennja tavat, ne takaavat, ja tä näyttösi on täysin turvassa. Suojaamalla kannja tavasi voit olla varma, ja tei se kärsi kolhuista, naarmuista, jäljistä, kosteudesta ja pölystä. Kannja tavasi pysyy pitkään uudenveroisena, ja voit halutessasi myydä sen helpommin ja eenpäin. Tutustu myös tarvikkeisiimme. Tarjoamme säännöllisesti uusia lisävarusteita. Et tule uskomaan valikoimaamme ja hintojamme, jotka ovat niin alhaisja , ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla muualta.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme joka päivä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos ja sit tija oa tuotteistamme. Voimme myös seurata tilauksiasi. Vastaamme puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.