51 Tuotteet

Suojaa Realme 12 5G -puhelimesi tyylikkäästi ja edullisemmin Ma Coquelta!

Miksi suojata puhelimesi?

Realme 12 5G on arvokas investointi. Se on mukanasi joka päivä, pitää sinut yhteydessä läheisiisi, tallentaa arvokkaita muistoja ja paljon muuta. Se on kuitenkin myös herkkä ja altis iskuille, naarmuille, putoamisille ja muille onnettomuuksille. Siksi on tärkeää suojata se laadukkailla koteloilla, suojuksilla tai holstereilla.

Realme 12 5G: ainutlaatuinen älypuhelin

Realme 12 5G:ssä on tyylikäs ja moderni muotoilu, tehokas prosessori ja suorituskykyinen kamera. 5G-yhteyden ansiosta se tarjoaa erittäin nopean ja sujuvan selailukokemuksen.

Puhelimessa on suuri 90 Hz:n näyttö, tehokas Dimensity 610+ -prosessori, tehokas 48 megapikselin kamera ja pitkäikäinen 5000 mAh:n akku 18 W:n pikalatauksella. Älypuhelin on saatavana sinisenä, harmaana ja violettina, ja se sopii niille, jotka etsivät kustannustehokasta 5G-vaihtoehtoa suorituskyvystä tinkimättä.

Miten suojakuoret suojaavat matkapuhelimen?

Puhelimen suojukset toimivat suojaavana esteenä elementtejä vastaan. Ne vaimentavat iskuja, suojaavat naarmuilta ja naarmuuntumiselta sekä pitävät pölyn ja kosteuden poissa. Lisäksi joissakin koteloissa on korotetut reunukset , jotka suojaavat näyttöä ja kameraa putoamisen sattuessa.

Mikä suojakuori Realme 12 5G:lle?

Dealy tarjoaa laajan valikoiman kuoria, suojuksia ja koteloita Realme 12 5G -puhelimelle, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiisi ja tyyleihisi.

Silikonikuoret

Etsitkö pehmeää ja joustavaa suojaa Realme 12 5G -puhelimelle? Valitse silikonisuojamme! Ne vaimentavat iskuja tehokkaasti ja suojaavat puhelintasi naarmuilta ja tarjoavat samalla lukuisia värejä ja kuvioita, joilla voit korostaa tyyliäsi.

Karkaistun lasin kuoret

Saat parhaan mahdollisen suojan kolhuilta ja naarmuilta valitsemalla panssarilasi olevat kotelomme! Jäykät ja kestävät, ne säilyttävät Realme 12 5G:n tyylikkyyden ja takaavat samalla parhaan mahdollisen turvallisuuden.

Rungot, joissa on tuki

Jalustalla varustetut kotelomme ovat käytännöllisiä videoiden katseluun tai valokuvien ottamiseen, ja niiden avulla voit pitää matkapuhelimesi helposti kädet vapaana. Nauti multimediasisällöstä mukavasti ja vaivattomasti.

Erittäin kestävät rungot

Vaativimmille käyttäjille suunnitellut erittäin kestävät kotelomme tarjoavat optimaalisen suojan iskuja, naarmuja ja putoamisia vastaan, jopa äärimmäisissä tilanteissa.

Räätälöidyt kuoret

Etsitkö ainutlaatuista kuorta, joka kuvastaa imagoasi? Luo sellainen suosikkikuvallasi tai -aiheellasi! Räätälöityjen koteloidemme avulla voit personoida Realme 12 5G:n ja tehdä siitä todellisen muotiasusteen.

Suojat täydellistä suojaa varten

Ma Coquen Realme 12 5G -suojakuoret tarjoavat täydellisen suojan puhelimellesi, myös näytölle. Niissä on usein kätevä lompakkotoiminto korttien ja rahojen säilyttämistä varten.

Suojaa näyttö ja kamera

Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman karkaistun lasin näytönsuojia, kalvoja ja suojakalvoja puhelimen takakameralle.

Kaikki olennaiset lisävarusteet Realme 12 5G:lle

Koteloiden, suojusten ja suojakoteloiden lisäksi Dealy tarjoaa myös kaikki Realme 12 5G -puhelimelle välttämättömät lisävarusteet, kuten kaapelit, ulkoiset akut, puhelimen laturit, muistikortit, sovittimet, kuulokkeet, Bluetooth-kaiuttimet, auto- ja pyöräkiinnikkeet, pöytäkiinnikkeet, puhelimen tukirenkaat ja paljon muuta.

Laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin

Dealy tarjoaa sinulle korkealaatuisia tuotteita lyömättömään hintaan. Olemme varmoja, että löydät älypuhelimeesi täydellisen suojakotelon, kotelon tai lisävarusteen.

Dealy -palvelu

Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukasta asiakaspalvelua. Olemme käytettävissäsi vastataksemme kaikkiin kysymyksiisi ja auttaaksemme sinua valitsemaan ihanteellisen suojan Realme 12 5G -laitteellesi.