50 Tuotteet

Dealy suojaa ja varustaa Huawei Y6p:n lyömättömään hintaan.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita lyömättömään hintaan. Hyödynnä alennuskäytäntömme ja käytä matkapuhelintasi haluamallasi tavalla. Huawei Y6p:ssä on Android OS v10.0, 5000 mAh:n Li-Ion-akku ja 6,3 tuuman IPS-näyttö 720 x 1600 px:n tarkkuudella. IPS-tekniikan ansiosta Y6p tarjoaa yhden markkinoiden suorituskykyisimmistä LCD-tekniikoista. Tiimimme pitää sen valokuvausominaisuuksista ja muotoilusta. Puhelin, joka tarjoaa hyvää vastinja ta rahalle. Olemme valinneja erittäin kestävät, ohuja ja kevyja suojakuorja . Läpinäkyvästä suojakuori sta tekonahkaiseen läppäsuojakuori on löydät täydellisen valikoiman jokaiseen makuun ja elämäntyyliin.

Minkälainen suojaus puhelimeesi kannattaa valita?

Ei ole mitään objektiivista syytä suosia toista kuorta. Kyse on enemmänkin mausta ja tottumuksista. Kuorja suojaavat puhelimen takaosan, reunuksja ja painikkeja . Kuori turvaa sen kokonaan ja tarjoaa lisävaihtoehtoja, jotka ovat monille meistä hyvin käytännöllisiä (sisäinen korttipidike, irrotja tava kantolenkki , kuori, jota voi käyttää handsfree-pidikkeenä). Jos pidät kuorista, suosittelemme vahvasti, ja tä laitat älypuhelimesi näytön päälle kalvon tai panssarilasi . Tämä estää rikkoutumisen, naarmut, jäljja ja pölyn kertymisen. Tiimimme on tehnyt laajan valikoiman, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi ja makuusi sopivan suojan. Kirkas kuori, hiilikuitu, Ultra Erityiskestävä , Survivor, keinonahka, tukirenkaalla, kuvioitu.... Ne ovat kaikki täällä! Tulja pitämään monista suojakuori istamme, joissa on tekonahkaa (nappa, klassinen, lychee, vintage...), kangasta, kansiin integroitu lukko ja kaikki ne, joissa on paljon kuvioita (eläimiä, kasveja, marmoria, paljja teja, leopardia...). Älä unohda tutustua tarvikkeisiimme: kaapelit, muistikortit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja , jalustat... Huomaat, ja tä sinun ei tarvitse maksaa paljoa käyttääksesi ja saadaksesi kaiken irti Huawei Y6p:stäsi. Toivottavasti nautit vierailustasi!

Neuvojamme auttavat sinua

Dealy ei tarjoa vain hyviä ja halpoja tuotteita, vaan myös suojakuori kaspalvelua, joka on saatavilla 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman nopeasti ja seuraamme tilauksiasi.