160 Tuotteet

Dealy : suojaus ja lisävarusteja oikeaan hintaan

Hyödynnä Dealy n alennushinnat Xiaomi Redmi 10A -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Tarjoamme ensiluokkaisia tuotteita edulliseen hintaan, jotta voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Xiaomi Redmi 10A:ssa on 6,53-tuumainen IPS-näyttö ja MediaTek Helio G25 -järjestelmäpiiri yhdistja tynä 3, 4 tai 6 Gt RAM-muistiin. Valokuvia varten siinä on 13 megapikselin takakenno yhdistja tynä 5 megapikselin ja ukennoon. 5 000 mAh:n akku takaa pitkän akkukeston.

Kun valitsja Dealy n, saat korkealaatuisen suojan ja lisävarusteja . Ne on suunniteltu matkapuhelintasi ajatellen, ja ne optimoivat sen suorituskyvyn. Tutustu mallistoihimme.

Halvat suojat ja tarvikkeja Xiaomi Redmi 10A:lle

Tiimimme valitsee mittatilaustyönä kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja . Ne on suunniteltu varmistamaan, ja tä voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ohut, erittäin kestävä runko

Dealy sta voit ostaa erittäin säänkestäviä suojakuori ita. Ne mukautuvat matkapuhelimen ääriviivoihin ja erottuvat ohuuudestaan. Ne suojaavat takapuolta ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Pääsja silti suoraan käsiksi matkapuhelimesi portteihin. Joissakin suojakuori issa on silikonikalvo painikkeiden ympärillä, joka suojaa niitä pölyltä.

Tarjolla on joustavia, jäykkiä ja puolijäykkiä suojuksia, jotka on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Tarjoamme läpinäkyviä ja yksivärisiä suojakuoria, jotka tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta. Tulja rakastamaan niitä niiden yksinkertaisuuden ja tehokkuuden vuoksi onnja tomuuden sattuessa.

Kehitämme tapauksemme rengas- ja mobiilituen avulla. Niiden avulla voit käyttää Xiaomi Redmi 10A -puhelintasi hands-free ja täysin turvallisesti. Joissakin suojakuori issa on kaksi suojakerrosta, jotka optimoivat kestävyyden äkillisen iskun sattuessa. Löydät myös valikoiman suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä elementtejä vastaan.

Etsitkö monikäyttöistä suojakuori a? Myymme suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , jotta voit tehdä maksutapahtumia ilman lompakkoa. Joissakin on myös rengas ja suojaikkuna kameralle.

Rakastat myös kuviollisia kuoria. Ne ovat edelleen hyvin suojaavia. Tutustu malleihin, joissa on eläimiä, kasveja, maisemia tai marmorityyliä. Ne antavat kännykkääsi persoonallisen koskja uksen.

Kannja ja suojakuorja jokaiseen makuun

Löydät myös aitoa tai keinonahkaa olevia suojuksia ja suojakuori ita. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja. Koko Xiaomi on suojassa elementeiltä, ja pääsja helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin.

Kannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja tasku. Kansi taittuu pois, jolloin siitä tulee kädja ön pidike jokapäiväiseen käyttöön. Tarjoamme suojakuori ita, joissa on kiinnityslenkki. Joissakin malleissa on kantolenkki t, joissa on karabiinit, jotta ne voidaan irrottaa tarvittaessa.

Myymme sekä yksivärisiä ja tä kuviollisia kansia. Tarjoamme laajan valikoiman, jotta voit valita tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan mallin. Tutustu eklektiseen valikoimaamme.

Näytön ja kameran suojat

Näytön ja takakuvamoduulin osalta tarjoamme erittäin ohuita kalvoja ja panssarilasi , jotka kestävät hyvin iskuja ja naarmuja. Voit käyttää sovelluksia ja ottaa valokuvia täysin rauhassa. Näitä suojakalvoja myydään markkinoiden parhaaseen hintaan.

Ensiluokkaisja lisävarusteja edulliseen hintaan

Tiimimme tarjoaa korkealaatuisia lisävarusteita. Ne myydään vaatimattomaan hintaan, ja ne ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässäsi. Voit ostaa kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, telakointiasemia, kuulokkeita ja kaiuttimia. Ne ovat kaikki erittäin suorituskykyisiä ja optimoivat Xiaomi-laitteesi ominaisuudja . Redmi 10A.

Dealy : suojakuori kaspalvelu käytja tävissäsi

Voit tavoittaa meidät sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestillä seurataksesi tilauksiasi ja saadaksesi apua tuotteisiimme liittyen. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja alennuksistamme. Meillä on myös blogi, jossa on mielenkiintoisia artikkeleita, jotka auttavat sinua tuotteiden ja simisessä.