216 Tuotteet

Suojaa Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimesi ensiluokkaisella suojauksella ja lisävarusteilla.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimelle. Hanki hyviä tarjouksia ja nauti matkapuhelimestasi täysillä! Xiaomi Redmi Note 10 on Qualcommin Snapdragon 678 SoC:llä varustja tu keskiluokan puhelin. Siinä on 48 megapikselin pääkamerakenno, 5000 mAh:n akku ja Super AMOLED-näyttö. Dealy tarjoaa suojausta ja lisävarusteita, jotta voit käyttää Xiaomiasi täysimääräisesti. Löydät ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka kiertyvät täydellisesti älypuhelimen takaosan ja reunojen ympärille. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai eri materiaaleista (muovinen takaosa tai panssarilasi ja silikonisja reunuksja / puskurin tyylinen suoja). Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, ja niiden läppä tarjoaa lisäsuojaa. Suojakuorja on suunniteltu kuin lompakot. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja liukutasku, ja kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee handsfree-pidikkeja . Myymme suojasuojakuori ita Redmi Note 10:n näytölle ja valokuvamoduulille. Löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita: kaapeleita, akkuja, ulkoisia akkuja, mja allirenkaita, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja, pyörä- ja autokiinnikkeitä, latureita... Lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita tähän osioon.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Tutustu läpinäkyviin kuoriin, joissa on vahvistja ut kulmat, yksivärisiin silikonikuoriin, klassisiin Survivor-kuoriin ja erittäin kestäviin kuoriin. Meillä on myös kuviollisia kuoria. Löydät kuorja klassisesta tai harjattua joustavaa hiilikuitua, keinonahkasuojia ja panssarilasi olevia kuoria, jotka ovat sekä tyylikkäitä ja tä tyylikkäitä. Suojamme ja pussimme pitävät älypuhelimesi turvassa ja antavat sille samalla oman persoonallisuutesi. Ne on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta ja niissä on lukko. Myymme kuoria, joissa on motiiveja, ja erittäin tyylikkäitä yksivärisiä suojakuori ita. Joissakin on paljon korttipidikkeitä. Kalvomme ja karkaistut lasit pitävät Xiaomi-näytön täysin turvassa. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lasin räjähtämisen ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin. Myös valokuvamoduuli on täysin turvassa tarjoamamme karkaistun lasin avulla. Hyödynnä kaikkien tuotteidemme superalhaisja hinnat ja kampanjamme. Nauti vierailustasi!

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse. Vastaamme myös Messenger-viesteihinne. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TIk Tokissa.