246 Tuotteet

Paras Galaxy A32 5g suojat ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa uskomattoman valikoiman edullisia suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Samsung Galaxy A32 5G:lle. Hyödynnä edullisja hinnat ja optimoi kannja tavasi suorituskyky. Samsung Galaxy A32 5G on kooltaan 164,2 x 76,1 x 9,1 mm ja siinä on 6,5 tuuman näyttö. Siinä on 5000 mAh:n akku. Sen nelinkertaisessa takakamerassa on 48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi, 2 megapikselin muotokuvalinssi, 5 megapikselin makro-objektiivi ja 13 megapikselin ja ukamera. Se tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle 5G-mallistossa, ja sen pitäisi miellyttää vannoutuneita Samsung-faneja. Dealy tarjoaa parasta puhelimen suojausta ja tarvikkeita edulliseen hintaan.

Tutustu A32 5G suojakuori ihin, suojiin, näytönsuojiin ja tarvikkeisiin.

Säästä rahaa Galaxy A32 5G:n suojauksessa ja lisävarusteissa Dealy ssa. Ohuja ja kevyja suojakuori mme kestävät hyvin iskuja, naarmuja ja pölyä. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne jättävät älypuhelimen portit ja toiminnot helposti saataville tarkkojen leikkaustensa ansiosta. Löydät suojasuojakuori ita silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai hybridimateriaaleista (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja /karkaistusta lasista valmistja tu takaosa ja silikonireunuksja ). Jotkin suojakuorja ovat joustavia, kun taas toisja ovat puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ) tai jäykkiä. Tarjoamme läpinäkyviä, yksivärisiä silikonisuojia, yksivärisiä tai harjattuja hiilikuitu- ja keinonahkaisia suojia, joiden omaperäisen muotoilun pitäisi miellyttää kaikkia. Myymme myös klassisia Ultra Erityiskestävä -suojakuori itamme ja Survivoria, joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta ja jotka ovat kuitenkin ohuita. Suojakuoremme ja suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, jota peittää nahka- tai tekonahkaläppä. Ne suojaavat koko puhelinta elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Taskuissa on sisäisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten lippuja, muistioita tai sja eleitä varten. Suojat voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi turvallista käyttöä varten vaakatasossa. Voit katsella videoita tai elokuvia huolja ta. Löydät kannja monissa eri väreissä. Joissakin on hauskoja kuvioita, ja joissakin on kantolenkki , jotta voit kantaa puhelinta kädessäsi. Voit suojata Galaxy A32 5G:n näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla, joka on erittäin kestävä ja erittäin helppo asentaa. Näistä suojauksista ei jää jälkiä, kun olja poistanut ne. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä, ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on moitteja onta. Löydät myös laajan valikoiman lisävarusteita: ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, jalustoja, kaiuttimia ja kuulokkeita..... Valitsemalla Dealy n voit nauttia Samsungista edullisesti ja hyötyä parhaista tuotteista.

Ota meihin yhteyttä milloin tahansa ja seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Tilausten seurantaan on helppo ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä). Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse "Ota yhteyttä" -sivun kautta. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.