318 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojauksia ja lisävarusteita iPhone 13:lle alennja tuun hintaan.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman alennja tuja iPhone 13 -suojakuori ita, -suojia, -näytönsuojia ja -lisävarusteita. Säästä rahaa ja ota kaikki irti tästä innovatiivisesta älypuhelimesta. 5G-yhteensopivan iPhone 13:n mitat ovat 146,7 x 71,5 x 7,65 mm (173 g). Siinä on kirkkaampi 6,1 tuuman OLED-näyttö (2 532 x 1 170 pikseliä 460 dpi:n tarkkuudella). Puhelimen akun pitäisi kestää jopa 19 tuntia videotoistoa, 15 tuntia videon suoratoistoa ja 75 tuntia äänentoistoa. Valokuvien osalta iPhone 13 tarjoaa uuden 12 megapikselin kennon, jonka polttoväli on 26 millimja riä, ja 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivin, jonka näkökenttä on 120 astja ta (polttoväli 13 millimja riä). Dealy suojaa ja varustaa puhelimen tuotteilla, jotka on suunniteltu yksinomaan siihen, ja tä voit käyttää puhelinta täysin turvallisesti ja rauhassa.

Suojaus ja tarvikkeja edullisimpaan hintaan

Tarjoamme suojausta ja lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti iPhone 13 -puhelimeesi ja vastaavat tarpeitasi. Tutustu suojakuori ihimme silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa tai panssarilasi silikonireunoilla). Ne ovat ohuita ja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne on suunniteltu liiaksi puhelimen linjojen ja ääriviivojen mukaan. Ne erottuvat ohuutensa ansiosta ja mahdollistavat helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Myymme läpinäkyviä suojakuoria, joiden avulla puhelimen muotoilu ja väri säilyvät vain 4,99 eMale ta alkaen. Löydät hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita, ultrakestäviä suojakuori ita ja Survivorin. Nämä tarjoavat kaksi suojakerrosta, jotka suojaavat optimaalisesti elementtejä vastaan. Joustavasta silikonista valmistja ut yksivärisja kuorja ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät erinomaista pitoa. Tarjoamme erinomaisia karkaistun lasin suojakuori ita ja suojia, joissa on tukirenkaat, jotka ovat erittäin hyödyllisiä handsfree-käytössä. Suojuksemme ja suojakuori mme, joiden hinta on vain 6,99 €, täyttävät tarpeesi turvallisuuden ja ergonomian osalta. Ne ovat erittäin ohuita ja suojaavat matkapuhelimesi täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolelle on leikattu aukkoja, joihin mahtuu kortteja ja käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten laskuja tai muistioita. Valittavana on erilaisia materiaaleja, lukkoja ja tyylejä. Löydät aitoa nahkaa ja keinonahkaa sekä muita tekstuureja, joista jokainen on toinen toistaan miellyttävämpi (halkaistu nappanahka, lychee-nahkatehoste, vintage- tai kuvioitu tyyli...). Tarjoamme laajan valikoiman yksivärisiä keinonahkaisia läppäkansia ja kuviollisia kansia (kasveja, eläimiä, paljja teja jne.). Itsellesi, lahjaksi tai perheellesi, tarjoamme täydellisen valikoiman mallistoja kaikille. Valitsemme myös näytönsuojat ja valokuvamoduulisuojat iPhone 13:lle. Näiden kalvojen ja karkaistun lasin avulla voit olla vuorovaikutuksessa näytön kanssa ja ottaa valokuvia täysin rauhassa vaarantamatta sen turvallisuutta. Tutustu tarvikkeisiimme (muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja , jalustat jne.) Tulja yllättymään iloisesti niiden suorituskyvystä, laadusta ja erittäin kilpailukykyisistä hinnoista. Nauti vierailustasi henkilökohtaiseen iPhone 13 -maailmaasi!

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uutisistamme.