37 Tuotteet

Paras valikoima edullisia Galaxy A02s suojakalvoja ja tarvikkeita

Dealy on valikoima runkoja, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Samsung Galaxy A02s -puhelimelle. Hanki hyviä tarjouksia ja hyödynnä alennuksemme. Galaxy A02s on perustason puhelin, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. Siinä on pisaranmuotoisella lovella varustja tu näyttö, ja laatan läpimitta on 6,5 tuumaa TFT LCD -näytöllä. Kameramoduuli koostuu kolmesta pystysuoraan suunnatusta sensorista: 13 megapikselin pääsensori, 2 megapikselin makrolinssianturi ja 2 megapikselin syvyysanturi. Selfie-kuvia varten A02s:ssä on 5 megapikselin ja ukamera. Kannja tavassa on vaikuttava 5000 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 15 W:n latauksella.

Erittäin edullinen suojaus ja lisävarusteja

Tutustu Samsung Galaxy A02s -puhelimelle saatavilla olevaan suojaus- ja lisävarustevalikoimaamme. Tarjoamme erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja linjoja. Ne tarjoavat suoran ja helpon pääsyn painikkeisiin ja portteihin. Ne suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Sinun on helpompi myydä puhelimesi ja eenpäin, jos siinä ei ole naarmuja. Tutustu joustaviin silikonisuojiin, läpinäkyviin suojiin, joissa on vahvistja ut kulmat, sekä klassisiin tai harjattuihin hiilikuitukuoriin. Löydät myös erittäin kestävät suojakuori mme ja Survivor-suojakuori mme, jotka sopivat erinomaisesti nuorille. Tarjoamamme suojuksja ja suojakuorja turvaavat koko älypuhelimen. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, joissa on korttipidikkeja sisällä. Niiden kansi taittuu pois ja toimii hands-free pidikkeenä. Löydät niitä keinonahasta tai yksivärisestä aidosta nahasta useissa eri väreissä. Meillä on myös sellaisia, joissa on motiiveja: eläimiä, kasveja, lippuja, Älä koske puhelimeeni -sarja, paljja teja, leopardinahkaa, jotka sopivat erinomaisesti lapsille ja nuorille. Tarjoamme valikoiman parhaita näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ) ja valokuvamoduulisuojia (panssarilasi ). Helppo asentaa, ne optimoivat matkapuhelimen käytön. Tutustu tarvikeosastoon: muistikortit, kaapelit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja sekä uudja tuotteja , jotka erottuvat edukseen kekseliäisyydellään ja edullisilla hinnoillaan. Nauti vierailustasi Mas Suojakuori -verkkokaupassa Samsung Galaxy A02s -laitteellesi.

Suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Olemme avoinna 7 päivää viikossa ja tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18. Voit myös lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.