348 Tuotteet

Dealy myy parasta suojaa ja tarvikkeita Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimelle.

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja Samsung Galaxy S22 Ultra -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Kaikki tuotteemme ovat lyömättömiin hintoihin. Parhaiden valmistajien suunnittelemat tuotteja täyttävät tarpeesi matkapuhelimesi turvallisuuden ja toimivuuden suhteen. Samsung Galaxy S22 Ultra on kooltaan 163,3 x 77,9 x 8,9 mm. Sen voimanlähteenä on Exynos 2200 SoC, jonka tukena on 8 tai 12 Gt RAM-muistia ja 128, 256 tai 512 Gt tallennustilaa. Siinä on 6,8 tuuman 120 Hz:n AMOLED-näyttö ja nelinkertainen 108+10+10+12 megapikselin kamera. Sen 5000 mAh:n akku on yhteensopiva 45 W:n pikalatauksen ja 15 W:n langattoman latauksen kanssa. Dealy lta löydät tarvitsemasi suojauksen ja lisävarusteja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suojakuori mme erottuvat ohuudesta ja huonon säänkestävyydestä. Ne tuntuvat puhelimessasi kuin toiselta iholta, mutta antavat samalla suoran ja helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Tarjoamme klassisia, joustavia silikonityyppisiä suojasuojakuori ita sekä monikäyttöisiä suojasuojakuori ita, joissa on korttipidikkeja tai tukirenkaat. Valikoima on erittäin laaja. Suojuksemme ja suojakuori mme suojaavat koko puhelimen ja toimivat lompakkona. Valitse eksklusiivisesta valikoimasta ensiluokkaisia suojasuojakuori ita. Voit myös suojata näytön ja takakameran erittäin ohuilla, helposti asennja tavilla, säänkestävillä kalvoillamme ja karkaistulla lasilla.

Eksklusiivinen valikoima huippuluokan suojaimia ja lisävarusteita.

Dealy lta löydät räätälöityjä suojakuori ita Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimelle. Ohuja ja kevyja suojakuorja kestävät kuitenkin erittäin hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Niiden ansiosta voit käyttää ja kuljja taa puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Löydät läpinäkyviä kuoria, joustavia tai jäykkiä silikonikuoria ja hiilikuitusuojakuori ita, jotka erottuvat edukseen minimalistisella tyylillä an. Nämä klassisja mallit ovat ihanteellisia jokapäiväiseen käyttöön, ja ne tarjoavat erinomaisen pidon. Löydät myös useita niin sanottuja "Ultra Erityiskestävä " -kuoria, kuten Survivor, joissa on kaksi tai kolme suojakerrosta laitteen optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ne suojaavat erittäin hyvin äkillisen iskun sattuessa. Laajennamme myös valikoimaa suojakuori ita, joissa on irrotja tava jalusta, joten voit nauttia Samsungista sekä pysty- ja tä vaakatasossa. Hienot suojakuori mme ja olkanauhalla varustja ut suojakuori mme antavat sinulle täyden tyydytyksen niiden esteja tisen viehättävyyden ja ergonomisen muotoilun ansiosta. Vja okja jusuojakuori iden avulla voit kantaa matkapuhelintasi mielesi mukaan. Tutustu valikoimaamme suojasuojakuori ita, joissa on läpät. Löydät klassisia, yksivärisiä suojakuori ita useissa eri tyyleissä ja materiaaleissa. Niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja , ja niissä voi olla irrotja tava kantolenkki . Näitä liikesuojakuori ita voi käyttää myös handsfree-pidikkeenä. Niistä tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi. Tarjoamme myös kansia, joissa on motiiveja ja taskuja, joissa on lisävaihtoehtoja (lisää kortteja, kolikkopidikkeja jne.). Kutsumme sinut tutustumaan lisävarusteisiimme, jotka sopivat täydellisesti Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimen käyttöön ja kuljja ukseen. Meiltä löydät muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, kuulokkeita, jalustoja, auto- ja polkupyöräkiinnikkeitä sekä uusia tuotteita säännöllisesti. Edullisin hinnoin ne auttavat sinua saamaan puhelimestasi kaiken irti.

Ota helposti yhteyttä Dealy n suojakuori kaspalveluun

Älä epäröi soittaa, tekstata tai lähja tää meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi ja ostoksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa muun muassa kampanjoistamme.