37 Tuotteet

Kaikki Xpera 1 III -suojat ja lisävarusteja ovat alennuksessa.

Hyödy Ma suojakuori n alhaisista hinnoista Sony Xperia 1 III -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Myymme parhaita tuotteita ja tarjoamme ne alennja tuun hintaan. Puhelimessa on 4K HDR -näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella. Se tarjoaa myös Qualcomm Snapdragon 888 SoC:n yhdistja tynä 12 Gt RAM-muistiin ja 256 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. 4 500 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen (30 W), langattoman latauksen (11 W) ja käänteislatauksen (3 W) kanssa. Siinä on valokuvausyksikkö, jossa on 3 x 12 megapikselin sensorit: laajakulma-, ultralaajakulma- ja vaihtelevan tarkennuksen teleobjektiivi. Tiimimme on valinnut suojakuorja , jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kannja tava tija okone pysyy uutena pitkään ja voit myydä sen hyvässä kunnossa. Myymme suojakuori ita, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Kannja ja pussit suojaavat koko älypuhelinta säältä ja toimivat samalla lompakkona ja hands-free pidikkeenä. Mitä tulee Sonyn näyttöön, se on täydellisesti suojattu.

Laadukkaat suojakuorja , suojuksja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy sta voit ostaa laadukkaita suojaimia ja tarvikkeita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Suojakuorja , joiden hinta on vain 4,99 €, myötäilevät matkapuhelimesi linjoja ja ääriviivoja. Pääsy painikkeisiin ja portteihin säilyy leikkausten tarkkuuden ansiosta. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, hiilikuitusuojakuori ita, keinonahkasuojakuori ita, tukirenkaalla varustja tuja suojakuori ita, panssarilasi sisältäviä suojakuori ita tai suojakuori ita, joissa on käytännöllisja korttipidikkeja jokapäiväiseen käyttöön. Valikoimassamme on läppäsuojakuori ita, joiden hinta on alkaen 6,99 € ja joissa on kantolenkki , jotta voit pitää kännykkääsi turvallisesti kädessäsi. Meillä on keinonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojakuori ita monivärisinä. Löydät litsiinin nahkatyylisiä pussukoita, joissa on rja roefekti, ja pussukoita, joissa on koristeellisia niittejä. Näytönsuojamme ja takakuvamoduulimme kestävät hyvin elementtejä (iskuja ja naarmuja). Näytön kalvot ja panssarilasi on suunniteltu optimoimaan koskja usalueen herkkyys. Tutustu tarvikeosioomme. Myymme kaapeleita, latureita, muistikortteja, kaiuttimia, kuulokkeita, jalustoja sekä auto- ja pyöräkiinnikkeitä edulliseen hintaan. Löydät myös paljon uusia tuotteita. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme helposti

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin tiedusteluihin ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme.